Knjiga gostiju 2006
 

Upisati se u podgrmečku knjigu gostiju

O GRMEČU
  Opšte informacije
  Prirodna obilježja
  Flora i fauna
  O ljudima i životu
  Galerija slika
   
PODGRMEČJE
  Uopšteno
  Krupska regija
  Bihaćka regija
  Petrovačka regija
  Ključka regija
  Sanska regija
  Rijeke
  Uspomene
   
AKTUELNOSTI
  Hajdemo na prelo
  Razonoda
  Kulinarske vragolije
  Za turiste
  Knjiga gostiju
  Razglednice
  Korisni linkovi
 
jan 06 / feb 06 / mart 06 / april 06 / maj 06 / juni 06 /
juli 06 / avg 06 / sept 06 / okt 06 / nov 06 / dec 06 /
 
 
decembar 2006
 
 
31. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Tesla | E-MAIL : tesla1971as@yahoo.com
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Bjelajski Vaganac
UTISCI : Sve najlepse u Novoj 2007 g. zemljacima ma gde oni bili.

 

Ime PREZIME : Bane Obradović | E-MAIL : banemaki@gmail.com
ADRESA : Bgd
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša brate
UTISCI : Pozdrav krajišnicima , sretna i uspješna nova godina svima,a posebno mojim Krnjeuščanima.

 

Ime PREZIME : Milovan Kovačević | E-MAIL :
ADRESA : Bijeljina
POGRMEČKO MJESTO : Vođenica
UTISCI : Svim čitaocima ovog sajta želim sretnu i uspješnu 2007 godinu , a poseban pozdrav za Vođenicu i Krnjeušu za koje me vežu najljepše uspomene

 

Ime PREZIME : zdravko drobac | E-MAIL : zdrobac@yahoo.com
ADRESA : rijeka
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša,Risovac
UTISCI : Pozdrav žrtvovanoj Krnjeuši.Ostavljena da trune i da joj se sjeme satre.Svi mi koliko nas ima na ovom sajtu , a kažu da Krnjeuščana ima najviše , možemo, ako nas učitelji iz Krnjeuše organiziraju oformiti informatičku učionicu.Svako bi trebao donesti po jedno rabljeno računalo čija cijena nije viša od 50 EUR-a .Neka se djeca uče i neka probiju mrak što se nadvio nad Krnjeušu.Engleski jezik uvesti od prvog razreda ,makar i fakultativno ako nije u programu škole. Srednjoškolci u građevinare, to je zanimanje koje Evropa ne voli a bez koje ne može.Rijeka vapije za građevinarima. Kako preživjeti : pčelarstvo, stočarstvo, pršutane, sušenje voća, farma puževa, farma zmija za farmaceutsku industriju, izrada drvenih suvenira, uzgoj gljiva, puninica vode, mini pivara, seoski turizam, pogon za izradu drvenih kuća, auto košara , starački dom, eko hrana, ljekovito bilje, tvornica žbuke, radionica PVC stolarije, obrt za kolače. I šta još .Puno djece. Njemice za porod dobiju i do 20000 EUR-a , a naše će cure morati to odraditi na kredit. Budućnost će im platiti. Eto sad sam lakši.To mi je ležalo na srcu pa sam se bojao da mi ne pukne. Mene gotovo nitko ne pozna na ovom sajtu ali ja sam DROBAC i kao mali sam bosonog trčao po Risovcu. Svima Sretnu i uspješnu Novu 2007 godinu.

 

Ime PREZIME : Ranko RACA | E-MAIL : raca.ranko@gmail.com
ADRESA : Niš
POGRMEČKO MJESTO : Gornja Sanica
UTISCI : Evo me na kraju još jedne godine, u kojoj sam rado svraćao na ovaj sajt i iz njega uzimao duhovnu hranu, vraćao se u rodni kraj, evocirao neizbrisive uspomene na davno prohujalo detinjstvo, pomalo se žalostio, čudio, ali i divio činjenici da se zemljaci iz Podgrmeča javljaju iz celog sveta.
Za sve ovo je ''kriv'' master ovog sajta, pa koristim priliku da ga pohvalim za lepo skrojen kolaž o Podgrmeču i da mu, uz čestitke za Novogodišnji praznik, poželim mnogo zdravlja, sreće i uspeha u Novoj 2007. godini.
Takodje najlepše želje u Novoj godini upućujem svim mojim zemljacima, kao i posetiocima ovog sajta, medju kojima ističem:
mog Tarbučanina Momira Toljagića iz Klivlenda (Ohajo, SAD), Radu Indjića sa Korijenova, koji se nalazi negde u Nemačkoj (o kako se rado sećam onih utakmica sa Korjevčanima), Gordanu Obradović iz Sanice, a sada negde u SAD, Dragana Kukolja iz Jelašinovaca, a sada u najvećem gradu Novog Zelanda – Oklandu (još da ti je Ranko Kukolj, takodje iz Jelašinovaca, neki rodjak), Vladu Unčanina, iz Sanice, a sada, tako blizo i tako daleko – Banja Luka, Đorđa Ivanića iz Sanice, a sada u Novoj Pazovi ( e, pa Đorđe, da mi pozdraviš Dušku Ivanić, pod uslovom da je poznaješ), Simu Banjca sa Korijenova, a sada, ko bi rekao, ni manje ni više, nego u Mančesteru, Junajted Kingdom (daj bože Simo da opet zaigramo nogomet, ali usput da mi pozdraviš dragog prijatelja Radovana Banjca), Milenu Tadić-Ivanić, moju ''malu'' Tarbučanku, a bogami i kumicu, a sada u Novoj Pazovi (ti moraš da mi mnogo, mnogo pozdraviš sestru Miru – valjda je negde u Bjelovaru), Milana Škrbića iz Kordića (Sanice), a sada negde u Francuskoj (Milane, baš sam rado dolazio u Kordiće), Ribić Roberta, poreklom sa Peći, a sada u Novoj Gorici, Slovenija (Robert zna da mi je majka rođena na Pećima), Ranku Bjelobrk, moju imenjakinju iz G. Sanice, a sada u Zrenjaninu, Banat, Vojvodina, Srbija (mnogo pozdravi mog školskog druga Đuru Bjelobrka, a bogami i Slavicu Bjelobrk koja sada živi u Sloveniji), Ranka Kukolja iz Jelašinovaca, mog velikog imenjaka, a sada u Novom Kneževcu, AP Vojvodina (detinjstvo prohujalo sa vihorom), Dudu Vranjković iz Tarbuka, mog školskog druga, a sada u Titovom Vrbasu, pardon, u Vrbasu, Cecu Stupar iz Sanice, a sada negde, tamo daleko, u Australiji (pozdrav za Petra Stupara sa Međeđeg Brda), Ermina Šadića, poreklom iz Sanice, a sada negde na Južnom ostrvu Novog Zelanda (nadam se da si pozdravio moju školsku drugaricu Fatimu Šadić koja živi u Sloveniji), Branka Đukića sa Izvora kod Sanice, a sada, kako on to reče, živi ''tamo daleko'' – da nije tužno bilo bi lepo, Željka Obradovića sa Gornjeg Budelja (Sanice), a sada negde u Kaliforniji, USA (bogami Željko, rado se sećam igranki u onoj vašoj osnovnoj školi), na kraju da ne zaboravim i mog bratanca Milu Racu iz Sanice (Tarbuka), a sada u Bačkom Jarku kod Novog Sada (pored ostalog lepog, neka u 2007. magisterijum postane java). . .
Pozdrav za simpatične Krnjeuščane (ima vas dosta na ovom sajtu, pa neka vas ima još i više, i vaš mi kraj nije nepoznat).
SREĆNO I DO VIĐENJA U 2007. GODINI!

 
30. decembar 2006
 

Ime PREZIME : SLAVISA PRASTALO | E-MAIL : prastaloslavisa@yahoo.com
ADRESA : GAKOVO
POGRMEČKO MJESTO : SMOLJANA
UTISCI : POZDRAVLJAM MOJE SMOLJANCE MA GDE ONI BILI.DAVNO SAM OTISO IZ MOG ZAVICAJA AL SMOLJANU U SRCU NOSIM STALNO.POZDRAVLJAM BRATA DRAGANA ZVANOG DIV U PARIZU,PREDU U ZAVIDOVICIMA PRIJATELJE JELICIC U DERVENTI DANJU INDJIC TAKODJE U DERVENTI I SVE KOJI ME ZNAJU.

 

Ime PREZIME : Lazo Jojić | E-MAIL : lazo.jojic@triera.net
ADRESA : Celje, Slovenija
POGRMEČKO MJESTO : Grdanovci
UTISCI : Sretnu,zdravu i uspješnu Novu 2007 godinu , svim posjetiocima ovog sajta.Poseban pozdrav smoljancima(majka mi je smoljanka dje.prezime Šerbula).Sajt vam je odličan(posebno uspomene-ćiro) pored njega se osjećam mlađi,vratite me u djetinstvo i sjećanja iz prošlosti.Uredniče posebnu zahvalnost zaslužujete i puno Vam hvala. Moj rođak Stevan Tontić (bio mi je učitelj) danas pjesnik,prozaist,eseist,urednik.. jednom je rekao,gdje se god nalaziš "budi čovjek"=glagol BITI bolje pristaje uz imenicu ČOVJEK nego...
P.S. I mi Grdanovčani imamo svoga tiča,pjesnika književnika Stevana Tontić!

 
29. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Dragan Sikman | E-MAIL :
ADRESA : Sremska Kamenica
POGRMEČKO MJESTO : moja rodna Kopjenica
UTISCI : Sajt je super pozdravljam sve moje zemljake sirom evrope i sire koji me poznaju po nadimku Spuki

 

Ime PREZIME :UTJEŠANOVIĆ STEVO | E-MAIL :
ADRESA : LJUBLJANA SLOVENIJA
POGRMEČKO MJESTO : KLJEVCI
UTISCI : POZDRAVLJAM SVE KLJEVČANE ŠIROM CELOG SVETA I ŽELIM IM SRETNU 2007 GODINU

 

Ime PREZIME : Мирослав(Душана) Ступар-Џолић | E-MAIL : miroslavstupar@yahoo.com
ADRESA : БАЊА ЛУКА
POGRMEČKO MJESTO : Вођеница,Петровац
UTISCI : Сретна Нова година свим посјетиоцима овога сајта, а посебно ВОЂЕНЧАНИМА

 
28. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Željko Radošević | E-MAIL : zeljkorado@sezampro.co.yu
ADRESA : BEOGRAD
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : KAD TI JE TEŠKO SJETI SE GRMEČA,SJETI SE OBLAKA NAD SVOJIM ZAVIČAJEM.STARI GRMEČ I NJEGOVI OBLACI NE ZABORAVLJAJU SVOJU DJECU,I SVE LJUDE KOJI PROĐU NJEGOVIM STAZAMA I POGLEDIMA KA OBLACIMA ODMORE SVOJE OČI.KAD TI JE TEŠKO SJETI SE NAŠE KRAJINE,SJETI SE SVIH NAS KOJI NE ZABORAVLJAJU SVOJU KRAJINU I NAŠ GRMEČ.KAD TI JE TEŠKO SJETI SE SVOG DJETINJSTVA ,SJETI SE GRMEČA I BIĆEŠ TAMO MA GDJE BIO.

 
27. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Mile Raca | E-MAIL : Mile.Raca@nis-rns.co.yu
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Tarbuci-Sanica
UTISCI : Srećna Nova godina i sve naj bolje svim mojim zemljacima rasutim po celom svetu.

 
26. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Kazimir blažević | E-MAIL : predrag.blazevic@po.t-com.hr
ADRESA : Hrvatska
POGRMEČKO MJESTO : Ovanjska
UTISCI :

 

Ime PREZIME : DJUKIC NENAD | E-MAIL :
ADRESA : NOVI SAD
POGRMEČKO MJESTO : VELIKI RADIC/ BOS KRUPA
UTISCI : SAMO NASTAVITE

 

Ime PREZIME : Grbic Zeljko | E-MAIL : gzpotkraj60@hotmail.com
ADRESA : Montreal-Canada
POGRMEČKO MJESTO : Potkraj-Glavica
UTISCI : Dobra stranica. Pozdrav Slavku Tadicu i svim ostalim posjetiocima ovog sajta. Slavko javi se.

 
25. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Ljiljana Vuckovic | E-MAIL :
ADRESA : FR
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUSA
UTISCI : SRECNA NOVA 2007 GODINA I BOZIC SVIM KRAJISNICIMA, I MOJIM PRIJATELJIMA SA PRELA.
p.s neko rece ima nas puno Krnjeuscana, pa neka nas hvala bogu, nije valjda da su neki ljubomorni.

 
24. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Milan Kecman | E-MAIL : milan.kecman@yahoo.com
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Lušci Palanka
UTISCI : Da se i u 2007.godini "družimo"na ovaj način(kad drugačije"ne ide") i da nas bude još,mnogo,mnogo više! Pozdrav svima!

 

Ime PREZIME : skoric dragoljub | E-MAIL : krajisnik83@uboot.com'
ADRESA : banjaluka
POGRMEČKO MJESTO : smoljana
UTISCI : Htjeo bi pozdraviti svu moju familiju ma gdje oni bili kao i i prijatelje moje velike,Vid iz slovenije kao i prijateljicu zeljanu iz kikinde..i sve moje poznanike sve ljude dobre volje. posjetioce i webmastera ovog sajta...Neka vam je uspjesna i zdrava i sretna naredna 2007 godina

 
22. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Zeljana Sljivar | E-MAIL : maky@panline.net
ADRESA : Ban.Vel.Selo/Kikinda
POGRMEČKO MJESTO : Bos.Petrovac
UTISCI : pozdrav svim zemljacima na svijetu i svim dobrim ljudima a posebno za mog prijatelja Dragoljuba Skorica i njegovu porodicu. Mnogo je zelja i neka se svima ispune one.

 
21. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Enisa Kuburas-Kazazic | E-MAIL :
ADRESA : USA
POGRMEČKO MJESTO : Ramici, Kljuc
UTISCI :

 

Ime PREZIME : kaurin slavica | E-MAIL : caja.cajic@gmail.com
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : GORNJI BUDELJ/SANICA
UTISCI : HVALA STO STE OMOGUCILI DA VIDIM ONO STO VOLIM CIJELIM SVOJIM BICEM,PA MAKAR I NA SLICI

 

Ime PREZIME : Mrdja Drago | E-MAIL : mrdjasat@yahoo.com; roli@freedom.org.yu
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Prijatno sam iznenadjen stranicom, posto i sam provodim bar petnaest sati dnevno na netu. www.freedom.org.yu Pozdrav za sve Krnjeuscane i ako neko ima tel. od Crode iliti Tice bio bih mu zahvalan :)

 

Ime PREZIME : INDJIC RADE | E-MAIL : rade-bosanac@t-online-de
ADRESA : NEMACKA
POGRMEČKO MJESTO : KORJENOVO
UTISCI : PUNO POZDRAVA SVIMA SA KORJENOVA :PUNO POZDRAVA IVANKI PAVICIC IZ KJLEVACA-KANADE SRETAN BOZIC I NOVA GODINA ZELI RADE S SUPRUGOM JAVISE NA E-MAILADRESU POZDRAVO SVE KLJEVCANE U KANADI

 

Ime PREZIME : Miric Zorica rodj. Majstorovic | E-MAIL : z.miric@terra.co.at
ADRESA : Austrija
POGRMEČKO MJESTO : Ogmaca
UTISCI : pozdrav svim Petrovcanima a posebno Smoljanicima - nema dana da se ne sjetim lijepih dana svog dijetinjstva

 

Ime PREZIME : SLAVKO TADIĆ | E-MAIL : ALEKSANDAR.TADIC@TELESAT.SI
ADRESA : SLOVENIJA
POGRMEČKO MJESTO : POTKRAJ-GLAVICA
UTISCI : VRLO MALI BROJ ZAITERESIRANIH ZA SVOJ RODNI KRAJ.VIŠE SASTAJANJA NA SVOJOJ RODNOJ GRUDI.SREČNA NOVA GODINA I VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE.

 
18. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Ljilja, rodj.Stupar | E-MAIL :
ADRESA : Vršac
POGRMEČKO MJESTO : Petrovac-Suvaja
UTISCI : Dragi moji Krajišnici, širom svijeta koji slavite Nikoljdan, sretna vam slava.
Pozdrav svim mojim komšijama i prijateljima u Petrovcu koji me se sjećaju.Poseban pozdrav mojoj koleginici Perki koja se trenutno nalazi u Kanadi kod kćerke, kao i Bobi Guteši iz Suvaje i njenoj porodici, kao i svim suvajčanima.

 

Ime PREZIME : Dragan Gaćeša | E-MAIL : gadali@blic.net
ADRESA :
POGRMEČKO MJESTO : Vrtoče
UTISCI : Vrtoče i cijela petrovačka visoravan su prostori sa najviše sunčanih dana u godini na prostorima bivše Jugoslavije, odmah poslije otoka Hvara. Ovaj prostor prava je riznica najkvalitetnijeg ljekovitog bilja koje treba biti okosnica zanimanja lokalnog stanovništva za proizvodnju najkvalitetnijih ljekovitih preparata čiji plasman treba da ide u svijet. Moramo se što više okrenuti pčelarstvu i kombinovati ove dvije grane zanimanja koje oplemenjuju ljude i produžavaju njihov zdrav život. Okrenimo se prirodi i njenoj zaštiti, jer će ona biti najvrednija u budućnosti.

 

Ime PREZIME : Sasa Drljaca | E-MAIL :
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Jasenica/Drljace/KRUPA
UTISCI : Odlican sajt. Pozdrav

 

Ime PREZIME : Bojana Perkic (rodj. Zoric) | E-MAIL : bojanaperkic@hotmail.com
ADRESA : Milwaukee, USA
POGRMEČKO MJESTO : KLJUC, Vrbljani, Rajnovci
UTISCI : Puno pozdrava svim mojim Kljucanima i svim zemljacima. Voljela bih da mi se jave svi oni koji me znaju ma gdje bili. Zoricka

 
16. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Prtija| E-MAIL : Prtija@arcor.de
ADRESA : München
POGRMEČKO MJESTO : Kljevci
UTISCI : Pozdrav svim Grmeclijama od Prtije

 

Ime PREZIME : Zdravko Zoric | E-MAIL : rajnovci@hotmail.com
ADRESA : wi, usa
POGRMEČKO MJESTO : rajnovci, kulen vakuf, bihac, kljuc
UTISCI : Puno pozdrava svim zemljacima!

 

Ime PREZIME : gordana obradovic | E-MAIL : repac@sbcglobal.net
ADRESA : USA
POGRMEČKO MJESTO : gornja sanica
UTISCI : Ljepo je vidjeti da nasi dragi nisu zaboravili gdje su rodjeni. Veliki pozdrav za moje sanicane i sve grmeclije od Goce

 
15. decembar 2006
 

Ime PREZIME : IVANKA | E-MAIL :
ADRESA : CANADA
POGRMEČKO MJESTO : Kljevci
UTISCI : SVE NAJLJEPSE STO SE POZELJETI MOZE U NOVOJ 2007 GODINI MOJIM KLJEVCANIMA I RADI INDJIC IZ KORJENOVA ZELI IVANKA IZ CANADE

 

Ime PREZIME : KNEZEVIC MILAN | E-MAIL :
ADRESA : BANJA LUKA
POGRMEČKO MJESTO : SELO SUVAJA
UTISCI : I OVIM PUTEM ZELIM DA DAM SVOJ GLAS ZA SUVAJU. AL SU SE RAZMNOZILI OVI KRNJEUSCANI. POZDRAV

 

Ime PREZIME : Djordje Japundza | E-MAIL : djordje.japundza@chello.at
ADRESA : Austria Wien
POGRMEČKO MJESTO : Veliki Dubovik
UTISCI : Imam jednu veliku molbu !!!!!!
Trazim oca Japundza Marka
koji je nestao 1995 godine .
vodi se i dan danas kao nestala civilna osoba !!! Ako neko ima iformacije pisite na moju e-mail adresu!!!! HVALA

 
14. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Vojinovic Vojislav Tolja | E-MAIL : toljo@hotmail.com
ADRESA : Nova Topola (Gradiska) - Graz (Austrija)
POGRMEČKO MJESTO : Nikad nisam bio u Podgrmecju ali imam zelju
UTISCI : Zelja mi je da to sve obidjem...

 
13. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Marko Stefan Dosen | E-MAIL : Marko__og@hotmail.com
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Pozdrav svim Krnjeuscanima i Risovcanima od Marka.PS Vidimo se za Petrovdan

 

Ime PREZIME : Tijana Dosen (mama:Violeta Obradovic) | E-MAIL : t4nja_@hotmail.com
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Veliki pozz i cmokic Milanu Bulajicu i Boki :) ! Pozdravljam drustvo iz Krnjeuse, seku Marinu i sve ostale!
P.S. Nikola Obradovic, vi ses snart i Malmö

 

Ime PREZIME : Marinko Babic | E-MAIL : mbabic@wideopenwest.com
ADRESA : Cikago, USA
POGRMEČKO MJESTO : Bravsko i okolina
UTISCI : Pozdrav za sve koji nose ove krajeve u dusi i srcu a poseban pozdrav za kreatore ovoga sajta.
Evo jedne pjesme sto sam napisao o selu Bravsku. Nadam se da ce vam se dopasti.
Da biste je pogledali kliknite ovdje.

 
10. decembar 2006
 

Ime PREZIME : fadil_hodzic | E-MAIL : fadil_hodzic@hotmail.com
ADRESA : slovenija
POGRMEČKO MJESTO : bos. krupa
UTISCI : cuo sam za neko takmicenje vuca klada sa konjima neznam ni kako se to pravo zove,odrzava se 11.6. ako neko zna nesto o ovome zboru neka se javi u sloveniji ima dosta ljudi koji se zanimijauza ovu atrakciju.Lijep pozdrav svim ljudima dobre volje

 

Ime PREZIME : Marinko Vuckovic - Cijo | E-MAIL : wucko@neobee.net
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Pozdrav svim Krnjeuscanima i mnogo srece u Novoj 2007 godini

 
7. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Dragan Kukolj | E-MAIL : imagecreations@xtra.co.nz
ADRESA : Auckland, Novi Zeland
POGRMEČKO MJESTO : Jelasinovci
UTISCI : Hvala za website, podsetilo me je na detinjstvo. nadam se da cu jednog dana moci da obidem taj kraj.

 

Ime PREZIME : VLADO UNCANIN | E-MAIL :
ADRESA : BANJA LUKA
POGRMEČKO MJESTO : SANICA GORNJAc
UTISCI : Pozdrav svima

 
5. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Adrijana i Maja Đumić | E-MAIL : marijana.djumic@yahoo.com
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Pozdrav svim zemljacima rodbini i prijateljima (ko bi vas svaki put nabraj'o).
Webmajstoru, svaka čast za sajt

 

Ime PREZIME : MIROSLAVA | E-MAIL :
ADRESA : NEMACKA
POGRMEČKO MJESTO : GRABOVAC D.PETROVICI
UTISCI : POZDRAV SVIM GRMECLIJAMA A POSEBNO POZDRAV ZA SVE U DONJM PETROVICIMA

 
4. decembar 2006
 

Ime PREZIME : Божо Новаковић | E-MAIL : bozonovakovic@hotmail.com
ADRESA : Бања Лука
POGRMEČKO MJESTO : Тук Џевар - Смољана - Крњеуша
UTISCI : Сасвим слчајно сам наишао на овај сајт. Све похвале ауторима и гостима сајта. Нека ово буде мјесто "окупљања" Грмечлија, али и мјесто гдје ћемо оживљавати нашу традицију. Поздрав свима који у срцу носе Грмеч планину.

 

Ime PREZIME : Dragan Stupar | E-MAIL : mrstupar@eunet.yu
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Grdanovci
UTISCI : Oj krajino zalio te ne bi' da se nisam rodio u tebi. Pozdrav kraisnicima.

 

Ime PREZIME : dragan skoric | E-MAIL : krajisnik83@uboot.com
ADRESA : banjaluka
POGRMEČKO MJESTO : smoljana
UTISCI : Proveo sa 20 nezaboravnih dana na padinama Grmeca.tamo je proljece i nadam se da bih opet uskoro trebao tamo.jer ono je RAJ...KO IZGUBI POJAM O POREKLU SVOME IZGUBIO JE I SEBE SAMOGA...pozdrav napacenom narodu ma gdje i odakle bili!

 
2. decembar 2006
 

Ime PREZIME : keranovic m. | E-MAIL :
ADRESA :
POGRMEČKO MJESTO : hrustovo
UTISCI : javite se hrustovljani

 

Ime PREZIME : Senad | E-MAIL :
ADRESA : USA
POGRMEČKO MJESTO : Uopsteno
UTISCI : Stranica vam je super,samo tako nastavite!

 
1. decembar 2006
 

Ime PREZIME : duško vokić | E-MAIL :
ADRESA : slovenija
POGRMEČKO MJESTO : miska glava
UTISCI : najlepše mesto za odmor

 

Ime PREZIME : Ivanka Diklic-Pavicic | E-MAIL :
ADRESA : Canada
POGRMEČKO MJESTO : Kljevci
UTISCI : Pozdrav mojim Kljevcanima od Ivanke iz Canade. Pozdrav za Radu Indjic iz Korjenova od Ivanke iz Canade.

 
 
novembar 2006
 
30. novembar 2006
 

Ime PREZIME : Milorad Radulovic | E-MAIL : milorad@mail.austria.com
ADRESA : Vorarlberg Austria
POGRMEČKO MJESTO : Bravsko
UTISCI : Pozdrav za sve posijetioce sajta,a poseban pozdrav za ljude koji sada borave u selu Bravsku!

 

Ime PREZIME : Milan Bulajic | E-MAIL : mbulajic@teol.net
ADRESA : Derventa
POGRMEČKO MJESTO : Brestovac
UTISCI : Pozdravljam sve brestovcane i veliki pozdrav za Tijanu od mene i Boke.

 

Ime PREZIME : Slobodan Milunović | E-MAIL : slobomilunovic@gmail.com
ADRESA : Slovenija - Kočevje
POGRMEČKO MJESTO : Podvidaća
UTISCI : De ste komšije? Puno sreče,zdravlja i uspeha želim vam u daljem radu da mi ostanete tako dobri. Posetite i mene www.podvidaca.co.sr SVAKO DOBRO

 
28. novembar 2006
 

Ime PREZIME : Mile Petrovic | E-MAIL : mile.petrovic@beotel.yu
ADRESA : Elemir
POGRMEČKO MJESTO : B Vaganac, Bjelaj, Suvaja, Bosanski Petrovac
UTISCI : Puno pozdrava svima koji nisu zaboravili ove krajeve i poseban pozdrav administratoru za odrzavanje ovog sajta ! Svako ko zeli da pomogne u vezi porekla PETROVICA neka se javi !

 

Ime PREZIME : ljuba pecanac JEJA | E-MAIL : mile.petrovic@beotel.net
ADRESA : Elemir
POGRMEČKO MJESTO : Suvaja
UTISCI : pozdrav svim suvajcima

 
27. novembar 2006
 

Ime PREZIME : Djordje Ivanic | E-MAIL : djordjeivanic@jahoo.com
ADRESA : N. Pazova
POGRMEČKO MJESTO : SANICA
UTISCI : Pozdravljam sve Sanicane i one koi me se secaju! Puno srece izdravlja u sledecoj 2007 godini ida se zelje ispune !

 

Ime PREZIME : Mile Raca | E-MAIL : Mile.Raca@rns-nis.co.yu
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Sanica Gornja-Tarbuci
UTISCI : Pozdravljam sve moje Saničane, a posebno Tarbučane ma gde bili.

 
22. novembar 2006
 

Ime PREZIME : INDJIC RADE | E-MAIL : rade-bosnac@t-online.de
ADRESA : NEMACKA
POGRMEČKO MJESTO : KORJENOVO KOD GORNJE SANICE
UTISCI : Stranica je jako lepa puno pozdrava svima korjevcanima i kljevcanima. Puno pozdrava Ivanki Paviciciz Kanade javise nekada

 

Ime PREZIME : ZORAN | E-MAIL : durango9@gmail.com
ADRESA : Novi Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa-Vranovina-Skakavac
UTISCI : Pozdrav zemljacima,vidimo se za Petrovdan! Ljiljo pozdravi svoje!

 
20. novembar 2006
 

Ime PREZIME : momcilovic milan | E-MAIL : milanslavica@free.fr
ADRESA : francuska pariz
POGRMEČKO MJESTO : krnjeusa
UTISCI : puno pozdrava svima zemljacima iz grmeca a posebno svima krnjeusanima milan

 
19. novembar 2006
 

Ime PREZIME : Simo Banjac | E-MAIL : info@jsttennis.com
ADRESA : Manchester ,UK
POGRMEČKO MJESTO : KORJENOVO
UTISCI : Lijep pozdrav svima , pogotovo Banjcima kojih kako vidim ima na sve strane .
Nadam se da cemo se opet sresti jednog dana i naravno pobijediti Tarbucane i Kljevcane u nogometu.

 

Ime PREZIME : B.J. | E-MAIL : cuni@teol.net
ADRESA : Drinić
POGRMEČKO MJESTO : Bosanski Petrovac
UTISCI : Otkud ti Ana u Novom Sadu?

 
17. novembar 2006
 

Ime PREZIME : Banjac Ana | E-MAIL :
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Bosanski Petrovac
UTISCI : Pozdrav svim mojim KRAJISNICIMA.

 
15. novembar 2006
 

Ime PREZIME : Ljiljana Vuckovic | E-MAIL : ljiki2004@yahoo.fr
ADRESA : Francuska
POGRMEČKO MJESTO : Tarbucki do Krnjeusa
UTISCI : Pozdravljam sve prijatelje sa podgrmeckog prela, bancila, bebu, mariju kecu, osmeha, putnika, lunju, i druge koji nekad svrate...! moje zelje su da jos vise ljudi dodje da se druzimo i razmenjujemo iskustva i secanja na nase podgrmecke krajeve!

 
11. novembar 2006
 

Ime PREZIME : bosna | E-MAIL :
ADRESA : canada
POGRMEČKO MJESTO : sanski most
UTISCI : POZDRAV SVIMA GRMECLIJAMA IZ CANADE.DALI NEKO IMA IZ STRICICI OKOLICA BANJA LUKA.MOZDA POZNA DUSKO SLADOJEVIC PRE RATA JE ZIVIJO U SLOVENIJI.AKO GA NEKO ZNA ILI ON MOZDA OVO PROCITA PUNO POZDRAVA SALJE MU JEDNA PRIJATELJICAIZ CANADE

 
9. novembar 2006
 

Ime PREZIME : nada kecman babic | E-MAIL : goranbabic@hotmail.com
ADRESA : Sydney
POGRMEČKO MJESTO : SMOLJANA
UTISCI : LIJEPO JE BITI U KONTAKTU SA SMOLJANCIMA BAR NA OVAJ NACIN PUNO POZDRAVA IZ SYDEJA ZA SVE SMOLJANCE I GRMECLIJE

 
6. novembar 2006
 

Ime PREZIME : marinkovic-strbac borislavka | E-MAIL : dragan.marinkovic2@chello.at
ADRESA : bec
POGRMEČKO MJESTO : vranjska
UTISCI : puno pozdrava za vranjane i sve krajisnike.

 

Ime PREZIME : Tijana Dosen | E-MAIL : t4nja_@hotmail.com
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Veliki pozdrav drustvu iz Krnjeuse! Vidimo se za Petrovdan =)! Kiiiissssss!!!

 
5. novembar 2006
 

Ime PREZIME : Rosa | E-MAIL : unau@teol.net
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Dubovik
UTISCI : Podgrmeč je svima nama u srcu i mislima, stranica je tu da poveže sve koji širom svijeta osjećaju nostalgiju za Zavičajem. Pozdrav svima i poruka Zoranu da je Đ.Babić u Duboviku u Opštini

 

Ime PREZIME : Dr.Vaso S. Predojević | E-MAIL : vaso.predojevic@telemach.net
ADRESA : Ljubljana, Slovenija
POGRMEČKO MJESTO : s. Predojevič Glavica (posebno) i sve od Sanice do Jesenice
UTISCI : Utisci odlični. Ideje će doći po sebi. Autor sam knjiga o našem Podgrmeču (Vrijeme sunovrata, Slovo, B.Luka, 2000 ; Putevima Podgrmeča, Unigraf Ljubljana, 2004 i zbirke pjesama Podgrmečki odjeci, Grad Studio, Škofija Loka,2005. Živjeli svi koji ste ovo stvarali i stvorili za nas Grmečlije! Pozdrav!

 

Ime PREZIME : Milan Bulajic | E-MAIL : mbulajic@teol.net
ADRESA : Derventa
POGRMEČKO MJESTO : Brestovac
UTISCI : Poydrav svim krajisnicima,a posebno Brestovcanima

 

Ime PREZIME : Željko Radošević | E-MAIL : zeljkorado@sezampro.co.yu
ADRESA : BEOGRAD
POGRMEČKO MJESTO :KRNJEUŠA
UTISCI : POZDRAV ZA GRMEČLIJE

 

Ime PREZIME : Saša Radošević | E-MAIL : alekz@host.sk
ADRESA : Prijedor
POGRMEČKO MJESTO : Bosanska Krupa
UTISCI : Pozdrav svima iz Krupe i ostalih mjesta Podgrmeča, gdje god da se nalaze...

 
4. novembar 2006
 

Ime PREZIME : Bebac | E-MAIL :
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO :
UTISCI : Veliki pozdrav vrednim forumasima koji svakodnevno posecuju forum!
Pisite i dalje, super ste. (znate vi koji ste) :)

 
2. novembar 2006
 

Ime PREZIME : ZORAN | E-MAIL : durango9@gmail.com
ADRESA : Osijek, N.Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa-Vranovina
UTISCI : Pozdrav svima sirom sveta, ala smo se rasuli po belome svetu!

 
1. novembar 2006
 

Ime PREZIME : NIKOLA RADOSEVIC | E-MAIL : nikolaR@poen.net
ADRESA : Prijedor
POGRMEČKO MJESTO : Krupa na Uni
UTISCI : Utisci Odlicni-Veb stranica super koristim priliku i poydravljam sve ljude iy podgrmeca koji se nalaze u dijaspori.

 
 
oktobar 2006
 
31. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Sasa kukolj | E-MAIL : kukoljsasa@yahoo.com.au
ADRESA : sydney
POGRMEČKO MJESTO : jelasinovci
UTISCI : pozdrav svim jelasinovcanima i fino je opet biti sa vama pa i na ovom sajtu ;}

 

Ime PREZIME : Dragan Santrač | E-MAIL : leder@ptt.yu
ADRESA : Sombor
POGRMEČKO MJESTO : Risovac, Krnjeuša
UTISCI : Pozdrav svim kraišnicima širom svijeta pozdrav Svetlani Santrač

 

Ime PREZIME : ljiljana Milinovic (dev. Karanovic) | E-MAIL : Ljiljana.milinovic@hotmail.com
ADRESA : Svedska
POGRMEČKO MJESTO : Jelasinovci
UTISCI : Stranica vam je super . Zelim da pozdravim sve grmeclije a posebno moje Jelasinovcane, svu familiju sto je u Bosni ,a takode i poznanike sto se javljaju iz Australije. A ti Stevo javi se kad mozes takode i ostali Jelasinovcani. Pozdrav svima od nas Milinovica.

 

Ime PREZIME : JOVICA GRBIC JOLE | E-MAIL : jole@teol.net
ADRESA : BANJALUKA
POGRMEČKO MJESTO : KRNJA JELA-SMPLJANA-PETROVAC
UTISCI : POZDRAV ZA SVE POSJETIOCE GRMECKOG SAJTA A POSEBNO ZA DJEDOVU SNAGO. VELIKOG PUTNIKE I VOZACA OD GRMECA PREKO KANADE(KVEBEKA) I AMERIKE. PUNO SRECE I ZDRAVLJA TEBI I PORODICI!VIDIMO SE ZA ILINDAN.

 
30. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Marko Krička | E-MAIL : marko.kricka@telemach.net
ADRESA : LJubljana
POGRMEČKO MJESTO : Kljevci
UTISCI : Pozdrav svim Grmečlijama rodoljubima.

 
29. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Edo | E-MAIL : mojamahala@yahoo.com
ADRESA : Toronto
POGRMEČKO MJESTO : Sanica
UTISCI : Puno pozdrava za sanicane, posebno Staroj Koloniji,komsijama, od Ede!

 

Ime PREZIME : Zoran Jovanovic | E-MAIL : zoki51@gmx.de
ADRESA : Deutschland
POGRMEČKO MJESTO : s.Peci, s.Tomina, Sanski Most
UTISCI : Pozdrav mojim zemljacima,ma gdje se nalazili, zivi, zdravi i veseli bili . K R A J I N A U S R CU Z A S V A V R E M E N A !

 

Ime PREZIME : mudrinic marica | E-MAIL : MudrinicZ@aol.com
ADRESA : nemacka(wiesenbach)
POGRMEČKO MJESTO : hasani, majkic japra
UTISCI : pozdravljamo sve sirom sveta koji su iz hasana i majkic japre.

 

Ime PREZIME : merdanovic djevad | E-MAIL : melekfame
ADRESA : münchen
POGRMEČKO MJESTO : gornja sanica
UTISCI : sve super

28. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : GORICA BABIĆ | E-MAIL : goricab@msn.com
ADRESA : ZRENJANIN
POGRMEČKO MJESTO : BRAVSKO
UTISCI : Tako je lepo evocirati uspomene na svoj rodni kraj, djetinjstvo...
Kako dani prolaze sve više mi nedostaje moja Bosna...
Pozdrav svima koji me poznaju... i naravno kreatorima sajta...

 
27. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Ilija Popovic | E-MAIL : eliasp@swissonline.ch
ADRESA : cirih, svajcarska
POGRMEČKO MJESTO : Donja Dragotinja - Potkozarje
UTISCI : Eh, moja braco i sestre! Tuzno stoji Kozara planina u ocima puni' suza. Brat joj Grmec najmilijie blago sad na pjesmu odgovara slabo. Al ne gubi Kozarica nadu, broji case i minute , kad ce na ojkacu becarac uz tamburicu odjeknuti. Pozdrav braci od Pljesevice do Manjace, od Kozare, sve do Klekovace. A i sire... sve do Like, Dalmacije,Korduna I Banije.

 
26. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : MOMCILOVIC MILAN | E-MAIL : MILANSLAVICA@FREE.FR
ADRESA : PARIS
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : PUNO POZDRAVA SVIMA KRNJEUSANIMA I KACARIMA IZ LASTVA

 
25. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : obradovic nikola | E-MAIL : nik7109@hotmail.com
ADRESA : svedska
POGRMEČKO MJESTO : risovac, krnjeusa
UTISCI : poz svim risovcanima i krnjeuscanima iz skandinavije!

 

Ime PREZIME : drinićanin | E-MAIL : djed@teol.net
ADRESA : drinić
POGRMEČKO MJESTO : bosanski petrovac
UTISCI : Pozdrav mojim grmečlijama ispod Klekovače planine. Tako blizu - a tako daleko, a pozdrav vam ide iz Krčme "Kraj svijeta" iz Drinića

 
24. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Mr Marinko D. Pećanac, dipl. inž.maš. | E-MAIL : mpecanac
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Pećanci - Janjila
UTISCI : Dobar sajt

 
22. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Loncar Predrag | E-MAIL : predragloncar@hotmail.com
ADRESA : Sydney
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa, Dolac, Salati
UTISCI : Veliki pozdrav za sve Krnjeuscane a i ostale Grmeclije u strom kraju i sirom sveta.Juce sam imo izuzetnu priliku da upoznam Bihacko Petrovackog vladiku ,prestavnike svetog sinoda srpske pravoslavne crkve i neke od clanova kraljevske porodice, moram priznati da sam bio odusevljen i da nas uzviseni vladika Hrizostom ne samo da pleni svojom poboznoscu i dobrotom vec i uziva veliki ugled domaci i strani zvanicnika.
Za svo vreme boravka ,oko naseg vladike se skupljao veliki broj ljudi sa grmeca i okoline nacin na koji se vladika obraca svojim parohanima u rasejanju je dirljiv i srdacan.
Mislim da je svima nama cast sto bas jedan takav duhovnik zivi na Grmecu i kros sve nedace prolazi sa svojim narodom.

 

Ime PREZIME : Stevo Bjelobrk | E-MAIL : mary.bjelobrk@spin.net.au
ADRESA : Manly, Sydney
POGRMEČKO MJESTO : Jelasinovci
UTISCI : Super sajt! Pozdrav svim jelasinovcanima sirom svjeta. U ovo Nedeljno po podne smo se radosno i sa uzbudjenjem okupili oko vaseg sajta.

 
21. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Zehra DZafic Huremovic | E-MAIL :
ADRESA : S.A.D BOISE IDAHO
POGRMEČKO MJESTO : GORNJA SANICA
UTISCI : Pozdrav za sve Sanicane i ostalu kraisku raju sirom svijeta stranica je odlicna samo tako nastavite cao svima

 

Ime PREZIME : Olgica Jevic | E-MAIL : ola_grmec@yahoo.com
ADRESA : BL
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Hey moji zemljaci. Nisam dugo posjecivala ovu stranicu, ali napredujemo MASALA!!! Veliki pozdrav Maji i Adrijani, Jagodi. Ovom prilikom cestitam Natasi i Cini. Veliki ljubac svima.

 

Ime PREZIME : Jovana Ćurguz | E-MAIL :
ADRESA : Ljubljana
POGRMEČKO MJESTO : Vođenica
UTISCI : Veliki pozdrav društvu u Krnjeuši!

 

Ime PREZIME : Knezevic Djordje | E-MAIL : knezevicdjordje2003@yahoo.com
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Pozdrav svim Krnjeuscanima

20. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : sreto mirčeta | E-MAIL : sreto@siol.net
ADRESA : celje slo
POGRMEČKO MJESTO : brestovac, krnjeušaa
UTISCI : pored manjkavosti.......od svoje majke ko će naći bolju.....rado se zadržim na stranicama rodnoga mi kraja,iako nevidim slike brestovca.pozdrav svima.

 

Ime PREZIME : Vera (Kantar) Stojanovic | E-MAIL : a-stojanovic@bluewin.ch
ADRESA : Bijeljina i CH
POGRMEČKO MJESTO : Risovac
UTISCI : Pozdrav zemljacima sirom svjeta,a posebno onima dole u Risovcu i Krnjeusi.
Takodje pozdrav Mladenu konobaru i Svjetlani Santrac iz Risovca.

 
19. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Bosko Kecman | E-MAIL : Smoljana@rogers.com
ADRESA : Kitchener,ON
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana
UTISCI : Pozdrav za sve Grmeclije,za kumove,prijatelje i rodjake ma gdje bili.

 

Ime PREZIME : Djuradj (Sake) Rakovic | E-MAIL : sm.almira@neobee.net
ADRESA : Indjija
POGRMEČKO MJESTO : SMOLJANA
UTISCI : Puno je utisaka. Puno je ideja. A zelje, ah- sta sve pitate. "Ostajte ovde sunce tudjeg neba......."

 
18. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Svjetlana Santrac Milenkovic | E-MAIL : krunars@tron-inter.net
ADRESA : Kraljevo
POGRMEČKO MJESTO : Bihac,Vodjenica,Risovac
UTISCI : Sto se tice sajta- cista petica! Pozdrav za sve Vas koji nosite Grmec u srcu!

 

Ime PREZIME : T.Momir | E-MAIL : t.momir@yahoo.com
ADRESA : Ohio
POGRMEČKO MJESTO : Tarbuci-G.Sanica
UTISCI : Pozdravljam sve ucesnike ove stranice i zelim im uspjesan rad.
Poseban pozdrav za moje Tarbucane, javite se ma gdje bili to stvarno nista ne boli.

 
16. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Darko Bjelić | E-MAIL : bonitadb@teol.net
ADRESA : Bijeljina
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Pozdrav svim krnjeuščanima,ma gdje bili!

 

Ime PREZIME : Milja(Mihajlo)Petkovic r. Atlagić | E-MAIL : m.petkovic@bib.ba
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Vrtoče, zaseok Doline
UTISCI : Sajt je odličan, a srećna sam što Grmečlije nisu zaboravile svoje porijeklo ma gdje da se nalaze. Pozdravljam sve Vrtočane i voljela bih da ima razglednica Vrtoča.

 

Ime PREZIME : sead | E-MAIL : sead009@.com
ADRESA : maglaj
POGRMEČKO MJESTO : petrovac-gaj
UTISCI : pozdrav svima a narocito autorima ovog sajta

15. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : pedja zoric | E-MAIL : pzoric@gmail.com
ADRESA : NOVI SAD
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUSA
UTISCI : LIJEPO BI BILO DRUGOVI MOJI ,UVAZENI I CENJENI SIROM OVE NASE PLANETE DA SMO MOGLI OSTATI U NASEM MIJESTU I DA SMO MOGLI DA ZIVIMO NASE MALE ZIVOTE ZAKINUTI ZA
OVE BJELOSVETSKE! VELIKI POZDRAV PEDJU,DARKA ,NONU,SASU , MILANA, REPCA. DROBCA, MRDJU, MEMICA, MIROSLAVA, ZORANA. MLADJU KONOBARA, ANDJELKA, NEDJU CULIBRKA IZ NOVOG SADA

 

Ime PREZIME : Djordje Ivanic | E-MAIL : djordjeivanic@yahoo.com
ADRESA : N.Pazova Srbija
POGRMEČKO MJESTO : Sanica
UTISCI : Sanica je u mom srcu!!! Pozdrav svim sanicanima
Sajt je dobar iako bi mogao biti ibolji! Drago mi je da ovako nesto ima. Da se secanja,emocije i zedj za rodnom grudom mogu ovako prikazati.Ljepo je videti icuti za pojedine na sajtu ,tu krecu emocije pocinje dase stara secanja razbistravaju srce pocinje da lupa nekoga se setis po imenu ali su godine ucinile svoje,slike blijede pa fali slika da se setis bilo bi lepo da se pored imena nadje i slika to bi bilo super.Tek sad svatamo koliko su nam nasi krajevi lijepi kad,odemo u tudjinu i koliko smo propustili i koliko propustamo.Pozdravljm sve one koi me poznaju od sveg srca izelim im puno srece u zivotu da ne zaborave ida nebudu zaboravljeni od svoih drugarica idrugova !! DJOKO

 

Ime PREZIME : Milan Bulajic | E-MAIL :
ADRESA : Derventa
POGRMEČKO MJESTO : Brestovac
UTISCI : Pozdrav za sve brestovcane, a posebno za strca misu i strinu vinku

 

Ime PREZIME : ante | E-MAIL : anto.cavlovic@telemach.net
ADRESA : Slo
POGRMEČKO MJESTO : tisova, gornja ravskae
UTISCI : pozdravljam raju iz tisove, g.ravske, d.ravske, ovanjske, garevice......, javite se!

 
14. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Dijana Idzanovic | E-MAIL : didzanovic@gmx.at
ADRESA :
POGRMEČKO MJESTO :
UTISCI : Ovim putem želim da pozdravim mog brata Milana Kragulja i njegovu porodicu u Crnoj Gori.

 

Ime PREZIME : Dalibor Jez | E-MAIL : maja.vrucinic@gmail.com
ADRESA : Banja Luka RS
POGRMEČKO MJESTO : ZALIN
UTISCI : Veliki pozdrav za sve Grmeclije ...

 

Ime PREZIME : Goran Bjelic | E-MAIL : gunje@free.fr
ADRESA :
POGRMEČKO MJESTO : Vrtoce
UTISCI : Svaka cast urednicima sajta, majstorski je uradjen, pozdrav za sve vas narocito vrtocanima i Slobodanu Zec ( javite se )

 
12. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Rajka | E-MAIL : kadinjaca@hotmail.com
ADRESA : Perth,Australia
POGRMEČKO MJESTO : Bjelaj
UTISCI : odlicna ideja. nikada dosta slika, reci i uspomena.'

 
11. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : zehra dzafic huremovic | E-MAIL :
ADRESA : boise i.d.u.s.a
POGRMEČKO MJESTO : gornja sanica
UTISCI : pozdrav svim sanicanima a poseban pozdrav za donji budelj

 

Ime PREZIME : Slobodan Baborac | E-MAIL : golub_77@yahoo.com
ADRESA : Baric
POGRMEČKO MJESTO : Lusci Palanka
UTISCI : Pomozite mi da stupim u kontakt sa Draganom (Vulin)Baborac.

 

Ime PREZIME : Nataša Brkić | E-MAIL :
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Molim krnjeuščane iz Krnjeuše da nam pošalju ponekad "izveštaj" o novostima u našem selu, nismo bili odavno.... Zanima nas da li su pripremili drva za sva moguća zimska iznenađenja; "tove li gice" za 29. novembar!? Pozdrav svim medarima i slovenkama iz Ćurguz doline :)

10. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Urednik Serbiancafe.com | E-MAIL : naomisc@serbiancafe.com
ADRESA : Toronto
POGRMEČKO MJESTO : Price iz detinjstva
UTISCI : Sajt je dobar, cestitam!
Razmislite da u buducnosti ubacite MP3 muziku.

 
9. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : ivanka pavicic-diklic | E-MAIL :
ADRESA : canada
POGRMEČKO MJESTO : Kljevci
UTISCI : pozdrav za sve kljevcane iz canade
drazene dali ti se roditelji zovu ilija i marija ako da onda se znamo ja se sjecam kad si ti dolazijo u kjevce iz canade pozdrav od ivanke

 
7. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Dragan Topolic | E-MAIL : suzi.topolic@arcor.de
ADRESA : Njemacka
POGRMEČKO MJESTO : Lusci Palanka
UTISCI : Sve je super, samo malo vise slika !!! :o)

 
6. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : R. Prastalo | E-MAIL : rale@index.hr
ADRESA : Republika SRPSKA
POGRMEČKO MJESTO : S.Most- LUSCI PALANKA
UTISCI : Otisli smo sa Grmeca..., ali Grmec iz nas nikad nece... POZDRAV.

 
5. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Marija Keca | E-MAIL : vezzoli99@yahoo.it
ADRESA : Italija
POGRMEČKO MJESTO : BOS.KRUPA
UTISCI : Pozdrav mojim skolskim u Ch.

 
3. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Sijan Sinisa | E-MAIL : sinisasijan@yahoo.com
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa-Risovac
UTISCI : Pozdrav za grmeclije, narocito ekipi u Krnjeusi.

 
2. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Marinko Begic | E-MAIL : sladjana.begic@chello.at
ADRESA : Innsbruck/ Austrija
POGRMEČKO MJESTO : stara rijeka - mustanica
UTISCI : pozdrav svim grmeclijama, stranica je super samo naprijed. pozdrav za delica sa garevice javi se.

 
1. oktobar 2006
 

Ime PREZIME : Goran Kukolj | E-MAIL : kukolj@rogers.com
ADRESA : Canada
POGRMEČKO MJESTO : Lusci Palanka, Jelasinovci, Tuk Bobija, Gredar
UTISCI : najzad i da mi imamo nesto svoje. Trebalo bi ga prosiriti da moze da se dodaju slike iz svih regija, zaselaka i varosica.

 
 
septembar 2006
 
30. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Milan Kragulj | E-MAIL : strahinjak@cg.yu
ADRESA : Bar- Montenegro
POGRMEČKO MJESTO : Krnja Jela - Glavica
UTISCI : Želim ovom prilikom da pozdravim sve petrovačke gimnazijalce, generacija 1981/82

 
29. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Stanko Karagaca | E-MAIL : karagaca1@bluewin.ch
ADRESA : Ch
POGRMEČKO MJESTO : Rodno mjesto-Ivanjska, Krupa
UTISCI : Pozdrav svima

 

Ime PREZIME : Grgic Huse | E-MAIL : grgichuse@web.de
ADRESA : warburg
POGRMEČKO MJESTO : Sanski Most
UTISCI : Stranica je prelijepa.

 

Ime PREZIME : Zora Majstorovic | E-MAIL : zora.majstorovic@gmx.at
ADRESA : Austria
POGRMEČKO MJESTO : MILJEVCI-LUSCI PALANKA
UTISCI : Puno pozdrava svima od GRMECA do KOZARE pa i sire.

 
28. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Ilija Delić | E-MAIL : agrodom.ile@bj.t-com.hr
ADRESA : G.Polje
POGRMEČKO MJESTO : Garevica
UTISCI : Pozdrav svim ljudima dobre volje.

 

Ime PREZIME : Drazen Milobara | E-MAIL :
ADRESA : Canada
POGRMEČKO MJESTO : Kljevci
UTISCI : I'm pleased to see such am interesting website about the place where I was born. Hello to all of my Kljevcani.

 
26. septembar 2006
 

Ime PREZIME : DRLJACA Gordana | E-MAIL : drljacagordana@orange.fr
ADRESA : Francuska
POGRMEČKO MJESTO : SUVAJA
UTISCI : POZDRAV SVIM KRAJISNICIMA

24. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Ljubisa Sijan | E-MAIL : bozanas@sksyu.net
ADRESA : Novi Zednik
POGRMEČKO MJESTO : Risovac
UTISCI : Pozdrav svim Risovcanima

 

Ime PREZIME : Milan Stupar | E-MAIL : ses@sbb.co.yu
ADRESA : Novi Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Vodjenica
UTISCI : Imam snimak zvona koje je bilo ispred crkve 89. Zna li neko, šta je sa njim.
Džolić, unuk Branka i Bose Stupar.

 
23. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Milan (Mico) Babic | E-MAIL : Milanandsons@wideopenwest.com
ADRESA : USA Chicago
POGRMEČKO MJESTO : BRAVSKO I SANICA JOKICI
UTISCI : Mnogo mi je drago sto sam nasao ovu stranicu da se i o nasem kraju moze cuti i reci sve sto ti je na srcu. Zelim da pozdravim sve moje BRAVSKARE u zemlji i u cijelom Svijetu. Mnogo pozdrava svim koji me poznaju. M I C O.

 
22. septembar 2006
 

Ime PREZIME : peter alvirovic | E-MAIL : bosna-mila@hotmail.com
ADRESA : norveska
POGRMEČKO MJESTO : Bos. Petrovac
UTISCI : Prvo da kazem da je strana super i samo tako nastavite sa dobrim slikama i reportazama. A ujedno bi vas zamolio ako ima ikoga da mi pomogne u vezi jedne osobe koja je iz Bos.Krupe a zove se Goran Mandic bili smo zajedno u vojci 88-89 u krusevcu, nismo se od tada nikako culi a jako bi volio kontakt sa tom osobom ,ako neko nesta zna o Goranu Mandicu neka mi napise na E-mail unapred vam se zahvaljujem.

 
19. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Drago (Brane) Vučković | E-MAIL : vbns@neobee.net
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Sajt je odličan, mislim da ima još toga što se može reći. Pozdrav svim Grmečlijama, a posebno Krnjeuščanima i školskim drugovima Stuparu S. iz Pule i Latkoviću S. iz Franfurkta.

 
18. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Latinović Milkan, Mladen | E-MAIL : latkem@so.sbb.co.yu
ADRESA : Sombor,Srbija
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana, Latinovići
UTISCI : Svaki dan posećujem ovaj sajt, odličan je,samo tako...čitam poruke i pozdrave od ljudi sirom sveta! Pa evo ovom prilikom i ja pozdravljam sve one koji se jave na ovaj sajt...ako nas neko prepozna neka se javi! nema raja bez rodnoga kraja...pozdrav!

 

Ime PREZIME : Vera (Kantar) Stojanovic | E-MAIL : a-stojanovic@bluewin.ch
ADRESA : CH-Bijeljina
POGRMEČKO MJESTO : Risovac
UTISCI : Kao sto rece gospodin Slobodan iz Berlina nemoramo stalno da vas hvalimo vi ste O.K. Ali svaki dan takodje prelistam knjigu da vidim ko se upisao i poznam li koga.Dragi gospodine ljetos sam bila u Krnjeusi i Risovcu,nema se sa cim pohvaliti.Put kroz Risovac prema Krupi je haos,jedva sam prosla autom do groblja i vratila se ,za pet godina nece se moci proci ni na konju.Zalosno.A Krneusa pusta,cini mi se da sam videla samo dve prodavnice,jednu kafanu i dali bjese dva kafica.Kakav autobus za Bihac ,to se vise nikad nece desiti.Mislim da je najgore sto sam jako malo ljudi videla,nema niko da seta,nema niko da vozi biciklo kao nekad.Svi su tuzni i zamisljeni. Nema ni jedan frizer, niti frizerski salon u Krnjeusi.Ljudi idu u Petrovac, ima jedan frizerski salon "MARINA",i pozdravljam ga i njegovu gazdaricu Maricu Vuckovic. I ako sad zivim u Bijeljini,odem tamo sa zadovoljstvom i obidjem taj kraj svako ljeto.Ali zalosno!!! Pozdrav svima,ali posebno mojim Risovcanima.

17. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Danko Tutus | E-MAIL : danko_zr@yahoo.com
ADRESA : Begejci
POGRMEČKO MJESTO : Jelasinovci
UTISCI : Veliki pozdrav za Nevenu i Nenu i celu rodbinu u Bosni, zeli porodica Tutus iz Srbije.

 

Ime PREZIME : selman nijaz | E-MAIL : selmannijaz@yahoo.de
ADRESA : juzna afrika
POGRMEČKO MJESTO : sanica
UTISCI : moji utisci , ideje , zelje ? ma samo da se upisem !

 
16. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Ljilja | E-MAIL : B.Radovic@hemo.net
ADRESA : Vrsac
POGRMEČKO MJESTO : Petrovac, Suvaja
UTISCI : Petrovac je najljepsi grad gdje sam se rodila, isla u skolu i provela najljepse djetinstvo uz moju generaciju. Skoro sam se vratila iz Petrovca. Kad odete, dragi moji petrovcani obavezno posjetite Spomen muzej naseg slikara Jovana Bijelica. Docekace vas ljubazna direktorka, Milica Kecman, koju ovom prilikom pozdravljam. Pozdrav svim dragim Suvajcanima i onima koji su dolazili u toku skolskog raspusta tokom sedamdesetih godina i koji se sjecaju nasih druzenja, zbora u Medenom polju, sajma u Vrtocu, igranki kod Smilje u birtiji u Suvaji itd. Sajt vam je odlican.

 
15. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Vojin Mrdja | E-MAIL : vmrdja@het.ba
ADRESA : Trebinja
POGRMEČKO MJESTO :Smoljana
UTISCI : Pozdrav svim mojim: Smoljancima, Skakavcanima, Suvajcanima i svim petrovcanima i Grmeclijama. Vojin Mrdja iz Trebinja

 

Ime PREZIME : Jovana Ćurguz | E-MAIL : slavisa.lazarevic@evj-kabel.net
ADRESA : Ljubljana
POGRMEČKO MJESTO : Vođenica
UTISCI : Veliki pozdrav Nataši, Čini, Nebojši i Borislavki od društva iz Gradine...

 

Ime PREZIME : Stupar Borislav | E-MAIL : borisonline@gmail.com
ADRESA : Derventa
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša Tarbučki Do
UTISCI : Pozdrav svim Krnjeuščanima iz Dervente

 
14. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Mladen Stojanovic | E-MAIL : ms.serbia@yahoo.com
ADRESA : Nova Pazova
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana
UTISCI : VELIKI POZDRAV ZA SVE ''LJUTE KRAJISNIKE SA GRMECA", A POSEBNO ZA MOG BRATA DRAGOLJUBA SKORICA .

 

Ime PREZIME : Marinko Babic | E-MAIL : mbabic@wideopenwest.com
ADRESA : Cikago, USA
POGRMEČKO MJESTO : Bravsko
UTISCI : Zelio bih da vas pozdravim I da vam se zahvalim za trud oko stvaranja ovoga web sajta. Ovaj sajt je dobar izvor informacija o nasim krajevima I moze da posluzi za bolje upoznavanje okoline u svakom pogledu a isto tako za zblizavanje ljudi a narocito onih koji su se rasijali svuda po svijetu.
Zalosno je to da taj narod koji vise nezivi tu, neuziva u tim prirodnim ljepotama I da nas narastaj odrasta po nekim tudjim zemljama a natalitet u tim krajevima opada, narocito mladjeg stanovnistva. Bio sam u posjeti tim krajevima u Augustu ove godine poslije deset godina.
Imao sam priliku da vidim, osjetim, snimam I slikam te nase ljepote sto ostaju u srcu I dusi do kraja zivota.
Svaka pomisao na nase krajeve, ljude, obicaje I mnostvo uspomena, zagolica dusu I razigra suzu u oku. To je ono sto se zove zavicaj I rodna gruda.

13. septembar 2006
 

Ime PREZIME : slobodan milanivic | E-MAIL : slobo.m@freenet.de
ADRESA : berlin
POGRMEČKO MJESTO : krnjeusa carsija, salati pa i uza okolina
UTISCI : kao mnogi ovde sto vas hvale cinim i ja to po ko zna koji put samo vas hvaliti meni je licno malo vi pitate za nase ideje i zelje procitao sam par interesantnih ideja i zelja ali izgleda da za te ideje i zelje niko ne mari jos jedan put sve je dobro uradjeno hocu reci odlicno ali bilo bi lepo da se jos nesto desava na "hajdemo na prelo "nista se ne desava i mesecima stoji isto ako vec pitate za nase zelje i ideje onda ih procitajte pa nam i objasnite neke stvari zasto ne mogu ili zasto mogu da se ispune ili ne ispune malo je kritike na vasim stranicama ja vas posecujem svakodnevno i gledam da li se neko u knjigu gostiju upisao cije ja prezime znam jer ja nikog nemogu ni poznavati jer sam ja otisao kao 12 godisnjak a danas mi je 58 godina voleo bi kad bi moglo na ovim stranicama da se procaska o nekim zgradama ljudima institucijama ili evo jedno konkretno pitanje postoji li u krnjeusi (Carsiji)frizer berber koliko ima u carsiji prodavnica da li radi ona posta mala ili koliko ima kafana u Carsiji kad saobracaju autobusi za Bihac ili Petrovac da li jos neko koristi onaj slabo prohodni put iz krnjeuse preko Risovca za Bos. Krupu imam ja jos velikih i malih pitanja ali sledeci put eto toliko ostajte mi u zdravlju

 

Ime PREZIME : Stupar Veljko | E-MAIL : welcomesun@bluewin.ch
ADRESA : Svajcarska
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana Tavani
UTISCI : Predlazem! Da se nadjemo iduce godine oko 1 Avgusta u Potocima! Nesto ispecemo ,pojedemo i popijemo!!! Imali ko volje i zelje i vremena!!! pa javite se!!!

 
12. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Mićo Ćurčić | E-MAIL : banovobrdo@sezampro.net
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Medeno Polje, Bjelajski Voganac
UTISCI : Puno pozdrava za sve posetioce ovog sajta, a naravno najviše za Poljare i Vogančane. Posle šesnaest godina bio sam za Ognjenu Mariju u Bjelaju i oduševljen sam saborom i obnovljenom crkvom.

 
11. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Marija Keca | E-MAIL : vezzoli99@yahoo.it
ADRESA : Italija
POGRMEČKO MJESTO : Donja Suvaja/Bos.Krupa
UTISCI : VELIKI POZDRAV SVIMA!

 

Ime PREZIME : Jelena Lazarević | E-MAIL : slavisa.lazarevic@evj-kabel.net
ADRESA : Ljubljana
POGRMEČKO MJESTO : Vođenica
UTISCI : Pozdravljam sve Vođenčane i Suvajčane a poseban pozdrav kafani BRZI!!! Hvala za preljepu noć uz OSTAVLJENE KRAJIŠNIKE. Ćino čim padne prva kiša dođi da plešemo uz Unski biser! I jedan specialan pozdrav sa kojim sam provela djetinjstvo na pojati.

10. septembar 2006
 

Ime PREZIME : knezevic jelena | E-MAIL : miimmi1987@hotmail.com
ADRESA : vrnjacka banja
POGRMEČKO MJESTO : bara,rasinovac
UTISCI : sajt vam je odlican,ovim putem zelela bi da pozdravim sve ljude koji zive u bari,bukovaci i drinicu.

 

Ime PREZIME : skoric dragan | E-MAIL : krajisnik83@hotmail.com
ADRESA : banjaluka
POGRMEČKO MJESTO : selo smoljana-zaseok stojanovici
UTISCI : BEZ RODNOG KRAJA NIJE MI LAKO DODJE MI BRATE SAMO BIH PLAKO,SETIM SE SELA MALENE KUCE MAJCINE SUZE POGACE VRUCE,A ONDA NOCU U SOBU BJEZIM ONAKO BUDAN SANJAM DOK LEZIM,TAKO OD SVOJE TUGE SE SKLANJAM I SVAKE NOCI ZAVICAJ SANJAM..
ZAVICAJ SANJAM I KUCE MALE NOCAS MI MOJI IZ KRAJA FALE,FALI MI MOJA DRUZINA STARA U OKU MOME SUZA SE STVARA..;

 
8. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Serbula | E-MAIL : Stashamilovi@hotmail.com
ADRESA : Amsterdam
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana
UTISCI : Puno Pozdrava od Zore, Milke i deca!

 

Ime PREZIME : Stojanovic ( Kantar ) Vera | E-MAIL : a-stojanovic@bluewin.ch
ADRESA : CH-Bijeljina
POGRMEČKO MJESTO : RISOVAC
UTISCI : Pozdrav svima vama,a poseban pozdrav mojim RISOVCANIMA dole i u cjelom svjetu!

 

Ime PREZIME : Željko Radošević | E-MAIL : zeljkorado@sezampro.co.yu
ADRESA : BEOGRAD
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : POZDRAV

 
6. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Adnan Dupanović | E-MAIL : dupan1969@yahoo.com
ADRESA : Bihać
POGRMEČKO MJESTO : Bosanska Krupa
UTISCI : Pozdrav svim Krajišnicima i autoru ovog sajta na ideji i uloženom trudu, jer ima se šta i vidjeti u ovim našim krajevima, samo mi to neznamo i/ili veoma malo cijenimo. Svi smo mi "Grmečlije", što je moj profesor SH-HS jezika opisao u svojoj pripovjetci.

 
5. septembar 2006
 

Ime PREZIME :VULIN NENAD | E-MAIL : republika_srpska@hotmail.fr
ADRESA : francuska
POGRMEČKO MJESTO : selo donja suvaja
UTISCI : ajmo se svi sastati, sve podgrmeclije, da popijemo koju rakiju i malo pite da zamezimo, jer jedna je rakija, rakija sljiva, jedna pita,pita sa sirom, i jedno ogniste porusena kuca u selu donje suvaje pozdrav

 
4. septembar 2006
 

Ime PREZIME : skoric dragoljub | E-MAIL : krajisnik83@uboot.com
ADRESA : banjaluka
POGRMEČKO MJESTO : smoljana
UTISCI : SAMO DA POZDRAVIM SVE LJUDE NASEG KRAJA MA GDJE U OVOM TRENUTKU BILI...NIKAD NE ZABORAVITE RODNU GRUDU...

 
3. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Grbic Zeljko | E-MAIL : gzpotkraj60@hotmail.com
ADRESA : Canada
POGRMEČKO MJESTO : Potkraj
UTISCI : Pozdrav svima grmeclijama a posebno potkrajcanima!!! Rado odgovaram svima koji mi se jave. Super stranica!!!!!! Jos jedan pozdrav svima posjetiocima ove stranice!!!!!

 
1. septembar 2006
 

Ime PREZIME : Kerkez Milanko | E-MAIL : kerkez@teamnet.ws
ADRESA : Futog
POGRMEČKO MJESTO : Vranovina - Zeljeznik
UTISCI : Predivno! Svaka cast! Veliki pozdrav!

 

Ime PREZIME : Stojanovic Dragan | E-MAIL : milan-boba@EUnet.yu
ADRESA : sremska kamenica, novi sad
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana - Tavani
UTISCI : pozdrav svim podgrmeclijama posebno smoljancima

 
 
avgust 2006
 
30. avgust 2006
 

Ime PREZIME : SURLA ŽELJKO | E-MAIL : energosteel@beotel.yu
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : VRTOČE
UTISCI : Veliki pozdrav svim zemljacima iz Petrovačke regije i okoline, ako ima nekog iz tih krajeva neka pise. Pozdrav !

 
29. avgust 2006
 

Ime PREZIME : Biljana Ribic (r. Dragisic) | E-MAIL : rb.ribic@gmail.com
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Petrovac, Krnja Jela, Prkosi
UTISCI : Dugo nisam pokusala sa 'bosanski petrovac' na pretrazivacu, razocarana rezultatima pretrage od pre par godina. Ovo je divno iznenadjenje!
Pozdrav svim zemljacima, posebno maturantima petrovacke gimnazije iz 1976 (gde smo za 30 godina?)

 

Ime PREZIME : Dušan Galonja | E-MAIL : dusanga@telekom.yu
ADRESA : Sare Bernar 12/4
POGRMEČKO MJESTO : Vrtoče
UTISCI : PRELEPO, MADA BI ŽELEO DA SE I LIČNO UVERIM.POZDRAV

 
28. avgust 2006
 

Ime PREZIME : Ljubomir Majstorovic (mirko,gojkov) | E-MAIL : maistorus@inet.hr
ADRESA : Beli Manastir
POGRMEČKO MJESTO : ogmača, smoljana
UTISCI : Ma Super je sve i mozda je bolje da se ovaj sajt napravi kao forum i da imaju odjeljci za ljude iz raznih sela i zaseoka inace ideja je super pozdrav svim grmeclijama

 

Ime PREZIME : Ljiljana Vuckovic | E-MAIL :
ADRESA : Francuska
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa-TARBUCKI DO
UTISCI : Veliki pozdrav svim krajisnicima srbima rasutim po svetu i naravno dragim Krnjeuscanima. Ja bih volela da ima jos nekih noviteta na ovom divnom sajtu jer verujem da nisam jedina koja zeljno iscekuje nove slike ili neka nova desavanja!!!Poseban pozdrav Nenadu Zoricu iz NS, i Zoranu iz BG

 
24. avgust 2006
 

Ime PREZIME : Miroslav Vulin | E-MAIL : d.m.b@infosky.net
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Zdravo moji krnjeuščani ja kod sestre malo prelim i družim se sa vama sve vas pozdravljam a najviše moje školske drugarice Draganu Novakovic i Radmilu Zec i zamolio Draganu da pošalje svoj broj ili adresu,ja nemam ovu čudnu spravu pa bi mobilni bolji bio, s njim se bolje snalazim pozdrav i kad dodjem kod sestre čućemo se ponovo.

 

Ime PREZIME : Vera (Kantar) Stojanovic | E-MAIL : a-stojanovic@bluewin.ch
ADRESA : Bijeljina i CH
POGRMEČKO MJESTO : Risovac
UTISCI : Svaka cast onome koje je otisao da uslika i Risovac. Hvala mu. Nije kao sto je nekad bilo,ali sta se moze. Bar da naprave put, inace ce izumrijeti. Pozdrav svima!!!

23. avgust 2006
 

Ime PREZIME : Bane obradović | E-MAIL : banemaki@gmail.com
ADRESA : Zemun
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Pozdrav svima.
Bilo bi dobro kad bi se svi uključili u podgrmečko prelo pa da malo prelimo na savremen način kad već ne možemo onako kako to bog zapovijeda.
E pa dragi zemljaci svi na PRELO!!!

 

Ime PREZIME : begic marinko | E-MAIL :
ADRESA : innsbruck A
POGRMEČKO MJESTO : stara rijeka mustanica
UTISCI : super 100%

 
22. avgust 2006
 

Ime PREZIME : Zoran,nećak pok.Žgele (Bucin brat) | E-MAIL : durango9@gmail.com
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša, Vranovina
UTISCI : Pozdrav svima našima po cijelome svijetu!
Ako ovo čitaju naka mi se jave Lav iz Švicarske,Dragana iz Frankfurta,Crode a i svi ostali!
Ovaj sajt je odličan! Slike su takve da sam na momenat stvarno bio na Carigradu!
Svaka čast majstori!

 

Ime PREZIME : čavlović | E-MAIL : ADRESA : slo
POGRMEČKO MJESTO : tisova
UTISCI : pozdrav za raju iz tisove, g. ravske, d. ravske, ovanjske i garevice! javite se!

 
21. avgust 2006
 

Ime PREZIME : peter alvirovic | E-MAIL : petalvi@online.no
ADRESA : Norveska
POGRMEČKO MJESTO : Drinic
UTISCI : Strana vam je super samo tako nastavite.Zelim ujedno da pozdravim sve Drinicane i Petrovacku raju

 
20. avgust 2006
 

Ime PREZIME : Smoljan Andjelka | E-MAIL : sunce@glocalnet.net
ADRESA : Skillingaryd-Sverige
POGRMEČKO MJESTO : Risovac
UTISCI : Sta reci, danas sam zaplakala od srece kad sam videla slike Risovca na ovom sajtu!!
Hvala vam!!! Pozdrav mojoj dragoj rodbini, i svim ljudima dobre volje!! Voli vas i pozdravlja Andjelka Smoljan!!!!

 
18. avgust 2006
 

Ime PREZIME : NOVAKOVIĆ ( KNEŽEVIĆ ) VERICA | E-MAIL : zoranzac@PTT.yu
ADRESA : ČELAREVO
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : VELIKI POZDRAV SVIM POSJETIOCIMA OVOG SAJTA. POZDRAVLJAM BRATA ALEKSANDRA KNEŽEVIĆA IZ LABINA I SESTRU VESNU IZ FRANKFURTA.

17. avgust 2006
 

Ime PREZIME : BALABAN MILOVAN | E-MAIL : milovanbalaban@yahoo.com
ADRESA : BANJA LUKA
POGRMEČKO MJESTO : TEOCAK
UTISCI : SAJT SAM TEK OTKRIO ODLICAN JE VISE TEMA DA SE SVI NADJEMO POD GRMECOM

 
16. avgust 2006
 

Ime PREZIME : Radmila Majkic | E-MAIL : majkic_r@yahoo.de
ADRESA : njemacka
POGRMEČKO MJESTO : gudavac
UTISCI : pozdravljam sve komsije i dalje od komsija ispod grmeca i okoline... od oka daleko ali u srcu i preblizo...ostaje zauvjek najdraze*moje selo gudavac ***rada

 
15. avgust 2006
 

Ime PREZIME : Vera (Kantar) Stojanovic | E-MAIL : a-stojanovic@bluewin.ch
ADRESA : Bijeljina i CH
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa - Risovac
UTISCI : Pozdrav zemljaci!!!!!
Bila sam u Krnjeusi i Risovcu prosle nedelje. Samo je priroda kao sto je nekad bila.Ljudi jako malo sam videla,pusto i tuzno je.Put kroz Risovac je katastrofa jedva sam prosla, nista nepopravljaju.Jadan onaj dole narod zivi u nemogucim uslovima.
Pozdrav svim nasim dole i u dalekom svijetu!!!

 

Ime PREZIME : Željko Radošević | E-MAIL : zeljkorado@sezampro.co.yu
ADRESA : BEOGRAD
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : Veliki pozdrav za sve KRNJEUŠČANE. Pozdrav za Darka Bjelića.

 
13. avgust 2006
 

Ime PREZIME : Prtija Milan | E-MAIL : prtija@arcor.de
ADRESA : München
POGRMEČKO MJESTO : kljevci
UTISCI : Pozdrav svim grmeclijama od Prtije. Nisam se odavno upiso u knjigu gostiju pa reko da me ne zaboravite. pozdrav

 
10. avgust 2006
 

Ime PREZIME : Japundza Djordje | E-MAIL : djordje.japundza@chello.at
ADRESA : Wien (Bec)
POGRMEČKO MJESTO : Veliki Dubovik
UTISCI : Puno pozdrava svima posjetiocima ovog sajta , i svima Krajisnicima . Nastavite sa radom isplatice se

9. avgust 2006
 

Ime PREZIME : Zeljko | E-MAIL : cesnak.z@ptt.yu
ADRESA : Vojvodina
POGRMEČKO MJESTO : Petrovac
UTISCI : Tek sada sam saznao da i ovo mesto postoji.Vrlo je lepo i vrlo zivopisno.Zao mi je sto ovaj deo nije postavljen za kontakte sa rodbinom jer je bas ovo mesto izuzetno pristupacno.Ali bez obzira na sve nadam se da mi bas niko nece zameriti ako pored ovih pohvala najveci pozdrav uputim dobrim ljudima iz Vodjenice,a najvise Jelicicima.
Jos jednom kazem da je ovakav nacin kontakta medju ljudima bio mnogo bolji,onaj koji nam preporucujete je malo komplikovanji nego obicno.
Jos jednom puno bih pozdravio sve sa sajta i bas ste me obradovali.

 

Ime PREZIME : Dragoljub Skoric | E-MAIL : krajisnik83@uboot.com
ADRESA : banjaluka
POGRMEČKO MJESTO : smoljana-petrovac
UTISCI : Pozdrav za sve moje zemljake sirom svijete... Neka niko ne zaboravi KO JE I ODAKLE JE..5 dana sam proveo u zavicaju. Mislim da nema mjesta na kojem bi odmorio dusu tijelo um za tako kratko vrijeme.. LJUDI ONO JE RAJ....

 
8. avgust 2006
 

Ime PREZIME : Beslac Milan | E-MAIL : Beslac011@ptt.yu
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : selo Vranjska, Bosanska Krupa
UTISCI : Nista ljepse od rodnoga kraja nista ljepse od zavicaja, i Grmec i Una i vazduh i kamen i gora to je ono sto se voljeti mora.

 
7. avgust 2006
 

Ime PREZIME : zijad Kafedzic -ZIKA | E-MAIL : zijad_53@hotmail.com
ADRESA : Sweden
POGRMEČKO MJESTO : Bosanski Petrovac
UTISCI : Sto se duze vani sve mi vise nedostaje moj Petrovac i petrovacka raja Za 13 godina bio sam samo 1x. Tesko sam bolestan . Dobio sam 4 prokleta raka. Puno pozdrava svom narodu dobre volje ZIKA

 
6. avgust 2006
 

Ime PREZIME : Luka Djumic | E-MAIL : lukajeka@yahoo.com.au
ADRESA : Australia
POGRMEČKO MJESTO : Petrovac, Suvaja
UTISCI : Odlicno... Jos,jos,jos...

 
5. avgust 2006
 

Ime PREZIME : Darko Bjelić | E-MAIL : bonitadb@teol.net
ADRESA : Bijeljina
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša, naravno
UTISCI : Pozdrav svim krnjeuščanima,posebno mojim školskim sapatnicima.
Podsjetio bih vas da je još uvjek za Petrovdan zbor u Krnjeuši, prošle godine je bila kiša pa i nije bilo nešto ali ove godine nije bilo loše. Narednih godina biće još bolje ako dođu i neki koji nisu odavno bili, jer to je vrijeme kada tamo možete sresti puno dragih likova.
Narode javite se.

 
2. avgust 2006
 

Ime PREZIME : Banjac Kostadin Zaklina i Djordje | E-MAIL : pilatus@verat.net
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Drinic
UTISCI : Puno pozdrava za babu Maru djeda Milu i kravu od Djoleta.

 

Ime PREZIME : Dobrijevic Mladen | E-MAIL :
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Jelasinovci
UTISCI : Pozdrav za sve grmeclije, poseban pozdrav za Jelasinovcane i bracu iz SWE sto su upisani u knjigu gostiju.

 
 
juli 2006
 
31. juli 2006
 

Ime PREZIME : BILJANA KALEM (dj. DRAGANIĆ) | E-MAIL : biljana.kalem@slo-zeleznice.si
ADRESA : LJUBLJANA
POGRMEČKO MJESTO : Donji Lipnik
UTISCI : Pozdrav svim Lipničanima, koji su rasuti po svjetu. Nedostaju ljepa stara vremena koja sam provodila svaki raspust kod babe u Lipniku, na igrankama, prelima i zborovima.

 

Ime PREZIME : Brkić Nebojša | E-MAIL : nebo_75@yahoo.co.yu
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Evo mi Brkići, porijeklom iz Vranovine, u sastavu : Nataša Brkić, Nevena Brkić i ja, komisijski, ocjenjujemo ovaj sajt kao vrrrlo dobar sa pozitivnom potencijalnom energijom! Dobro bi bilo da ima još kvalitetnih fotografija prirode ali i društvenih dešavanja. Vidjećemo da nešto nabavimo za sledeći put. Neznam oće li vebmaster ćeti objaviti i kako to ide sa njim? Pozna li ga ko? Eto pozdrav!

 

Ime PREZIME : Momcilovic Milan | E-MAIL : milanslavica@free.fr
ADRESA : paris
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : pozdrav svim krnjeusanima ovog ljeta necu doci vi koji idete lijepo se provedite javite se ...

 
28. juli 2006
 

Ime PREZIME : Nenad Zoric | E-MAIL : nenadnex@gmail.com
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Pozdrav mojim Krnjeuscanima i Doljanima.
Dolaze li na te proplanke jos one noci,blazene,ciste, kad priroda svoja ozracja siri,i na srecu mirise...Ako dolaze, kom navrate,dal samo nasim stopama otislim,ili se raduju onim vracenim srecnim...

 

Ime PREZIME : ivanka milunović rod. krešić | E-MAIL : ivanka.milunovic@siol.com
ADRESA : portorož
POGRMEČKO MJESTO : garevica, stara rijeka
UTISCI : pozdrav svima grmečlijama.voljela bih da mi se javi taj čavlović iz tisove ( vidim da je pisao) kao i dandić jer smo iz istih krajeva, možda se poznajemo. lijep pozdrav svima po svijetu kao i onima što žive u našim lijepim krajevima.

 

Ime PREZIME : Marina i Dragana Novakovic | E-MAIL :
ADRESA : USA
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Puno pozdrava za sve krnjeuscane

 
26. juli 2006
 

Ime PREZIME : Milan Mrdja, pok.Mirkov necak, od Rade unuk | E-MAIL : Milan Mrdja@orange.fr
ADRESA :
POGRMEČKO MJESTO : Lastva krnjeusa - Vodenica donja
UTISCI : Uspomene...El neko bi mogao pricati kako su nekada bile svadbe (od 1900 do 1950) peskir, pucanje, itd.. i simbol od ploske I metniti nekve slike na sajt ..Mnogo hvala

25. juli 2006
 

Ime PREZIME : Zec Bozana i Radmila | E-MAIL : knezevicdjordje2003@yahoo.co.uk
ADRESA : Krnjeusa
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Sajt je super,pozdrav svim Krnjeuscanima.

 
24. juli 2006
 

Ime PREZIME : Dragana (Vulin) Baborac | E-MAIL :
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Jako mi je drago sto su se javile moje krnjeuščanke direktno iz Krnjeuše a i iz B.Luke. Samo tako nastavite i ukljucite se i u grmečko prelo super je. Olo hvala ti na pozdravima i lepim informacijama sa zbora. Puno pozdrava za sve krnjeuščane

 
23. juli 2006
 

Ime PREZIME : Mladen Stojanovic| E-MAIL : ms.serbia@yahoo.com
ADRESA : Nova Pazova
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana
UTISCI : Selo mojih predaka....mojih roditelja... Nisam bio ima "sto godina", a imam veliku zelju. ... Pozdrav za SVE KRAJISNIKE A POSEBNO ZA SMOLJANCE......

 
22. juli 2006
 

Ime PREZIME : Mico Radojcic | E-MAIL : kopjenica@online.de
ADRESA : Hardthausen-Deutschland
POGRMEČKO MJESTO : Kopjenica-Kljuc
UTISCI : Pozdravljam sve ljude sa naseg lijepog Grmeca i okoline.Nezaboravite rodni kraj

 
21. juli 2006
 

Ime PREZIME : Dragiša Vrućinić | E-MAIL : dvrucinic@yahoo.com
ADRESA : banja luka
POGRMEČKO MJESTO : Sanski Most
UTISCI : Pozdrav svim Sanjanima

 
20. juli 2006
 

Ime PREZIME : Nenad Zoric | E-MAIL : nenadnex@gmail.com
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Samo da pozdravim Banu Obradovica i da kazem da sam odusevljen njegovim podsjecanjem na kulturne dogadjaje nase Krnjeuse.
Pozdrav svima iz Krnjeuse koji me znaju, a naravno znamo se svi. Nema raja bez rodne Becinice.....
p.s. Bane zaboravio si Znanje- Imanje(:

 
19. juli 2006
 

Ime PREZIME : Gutesa Dusko | E-MAIL :
ADRESA : germany
POGRMEČKO MJESTO : Suvaja
UTISCI : Stranica je super, samo nastavite tako. poz svima

 
18. juli 2006
 

Ime PREZIME : Knezevic Djordje | E-MAIL : knezevicdjordje2003@yahoo.co.uk
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa, Jelasnovci
UTISCI : Veliki pozdrav za sve Krnjeuscane i Jelasnovcane

17. juli 2006
 

Ime PREZIME : Visnja Puzic (u principu Jovanic :) | E-MAIL : visnja@vedropolje.de
ADRESA : BRD, Dortmund
POGRMEČKO MJESTO : Vedro Polje,Sekovac, zaseok Jovanici
UTISCI : Pa dobro, gdje su Sekovcani?! Sve sami Krnjeusani, ima vas valjda k'o Kineza :) Juce se vratila iz Sekovca i ostalog Podgrmecja. Nije mi bilo dosta, pa evo tabirim i ovdje po slikama i pricama... Pozdravak i mah svima!'

 
16. juli 2006
 

Ime PREZIME : Milan Bilbija | E-MAIL : bilbija@email.si
ADRESA : Ljubljana
POGRMEČKO MJESTO : Lipnik
UTISCI : Drgo mi je dase nezaboravlja rodni kraj.Dobro bi bilo dase jednom organizujemo i dase sretnemo u što većem broju.Pozdrav svima grmečlijima aposebno mojim Lipničanima.

 

Ime PREZIME : cavlovic | E-MAIL :
ADRESA : slovenija
POGRMEČKO MJESTO : tisova
UTISCI : pozdrav za tisovljane, luzane, ravstane i ostale!

 
15. juli 2006
 

Ime PREZIME : Rada Ciganovic | E-MAIL : rada8c@yahoo.com
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO :Male Stjenjani - Bjelaj
UTISCI : Trazeci bjelajsku Crkvu, nasla sam sjajan sajt. Pozdrav

 
14. juli 2006
 

Ime PREZIME : Olgica Jević | E-MAIL : ola_grmec@yahoo.com
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Veliki pozdrav svim GRMEČLIJAMA, a posebno mojim Krnjeuščanima, Dragani Vulin B., Ćini, Nataši, Maji i Adrijani Đumić... i da ne nabrajam više. Samo da vam kažem da je za PETROVDAN bilo odlično, bez kiše, i očekujemo vas sledeće godine u većem broju.

 

Ime PREZIME : Smaila | E-MAIL :
ADRESA : Amerika
POGRMEČKO MJESTO : Gornji Budelj
UTISCI : Zelim ovom prilikom da pozdravim sve svoje dobre Sanicane,a najvise svoje dobre Gornje Budeljane.Posebno pozdravljam svoju generaciju 72.

 
12. juli 2006
 

Ime PREZIME : SIMO STOJANOVIĆ | E-MAIL : atika@sezampro.yu
ADRESA : Nova Pazova
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana
UTISCI : Super ste, pozdrav svim zemljacima,samo tako nastavite.

 

Ime PREZIME : Željko Radošević | E-MAIL : zeljkorado@sezampro.co.yu
ADRESA : BEOGRAD
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : Ako neko iz moje generacije,učiteljica je bila Vera Novaković ima fotografije iz osnovne škole neka se javi.Pozdrav.

 
11. juli 2006
 

Ime PREZIME : Nataša Brkić i Dragana Stupar | E-MAIL : ZELJEZNIK@bih.net.ba
ADRESA : Krnjeuša,Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : SAJT JE ODLIČAN! POZDRAV SVIM KRNJUŠČANIMA ŠIROM CELOG SVETA. DOĐITE U KRNJEUŠU NA ODMOR! VAZDUH JE I DALJE ČIST, GRMEČ SE PLAVI, LIVADE SE ZELENE.... MISLITE NA NAS. VAŠI KRNJEUŠČANI IZ KRNJEUŠE

 
8. juli 2006
 

Ime PREZIME : Danijela Vukobrad | E-MAIL : dacika_struka@hotmail.com
ADRESA : Jesenice
POGRMEČKO MJESTO : Grdanovci i Dabar
UTISCI : Pozdrav za sve Grmecane! pusaaaaaa

 
6. juli 2006
 

Ime PREZIME : slobodam milanovic | E-MAIL : slobo.m@freenet.de
ADRESA : berlin
POGRMEČKO MJESTO : krnjeusa,salati,carsija,urija bujadare,seovac,ograda,pilana
UTISCI : javljam se sa pitanjem: ne mogu da posaljem e mail zemljaku koji se ovde upisao
zapravo e mail se uvek vraca zemljak se zove PREDRAG LONCAR ako ovo procita neka se javi
pozdrav

 
4. juli 2006
 

Ime PREZIME : gutesa dusko | E-MAIL :
ADRESA : germany
POGRMEČKO MJESTO : suvaja
UTISCI : pozdrav za sve krajisnike

 
2. juli 2006
 

Ime PREZIME : Mirjana Sijan -Trivic | E-MAIL : voda@home.nl
ADRESA : Holandija
POGRMEČKO MJESTO : Risovac
UTISCI : Pozdrav svim Risovcanima i ostalim ma gde da su.

 
 
juni 2006
 
30. juni 2006
 

Ime PREZIME : Smilja Grbic | E-MAIL : smiljagrbic@yahoo.com
ADRESA : USA
POGRMEČKO MJESTO : Lusci Palanka, G.Lipnik
UTISCI : Sajt je izvrsan, nadam se da ce svakim danom biti bogatiji i posjeceniji, naravno uz pomoc svih nas koji poticemo iz Podgrmeca.
Idealno mjesto za stupanje u kontakt sa ljudima raseljenim sirom svijeta.
Fotografije , kao i istorija kraja su uvjek dobro dosle.
Pozdrav svima.

 
29. juni 2006
 

Ime PREZIME : Marijana Vrucinic | E-MAIL : maja.vrucinic@gmail.com
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Jelasinovci
UTISCI : Nostalgicno nema sta. Veliki pozdrav za sve grmeclije...
Vidimo se na grmeckoj koridi...

 
23. juni 2006
 

Ime PREZIME : Bane Obradovic | E-MAIL : banemaki@gmail.com
ADRESA :
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Samo da napomenemo!
Da u krnjeuši prije rata je bilo dosta kulturnih dešavanja poput koncerata estradnih zvezda Bilane Jeftić, Nade Obrić itd. (koji su drugi ne mogu vise da se sjetim) Takođe smo bili, možda to mlađi ne znaju i Rock grupu "Oglaodana Kost" koja je bila u sastavu:
Tica-vokal
Prile-virtouz solo i ritam gitara
a ritam sekciju činili su:
Veljo Kalajdžija-za bubnjevima
Mutiš - bas gitara
Masu na njihovim svirkama činio je Rudan pošto je imao oko 100 Kg.
To je ukratko izvod iz Krnjeuških kulturnih događanja.
Pozdrav svima

 
21. juni 2006
 

Ime PREZIME : Loncar Predrag | E-MAIL : predragloncar@yaho.com
ADRESA : Sidney
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa, Salati, Dolac
UTISCI : O utiscima nebi, jer su mi oci pune suza i ne znam dali cu moci opisati koliko mi je drago sto ovaj sajt postoji. Upravo sam ga otkrio i ne mogu vam opisati koliko sam uzbudjen. VELIKI onaj naj veci POZDRAV za sve GRMRCLIJE a posebno za moje KRNJEUSCANE, svoje je uvjek svoje, tudjina je tuga sviju nas.

"Kad se sjetim, planine Grmeca.
Krnjeuso, ljepsa si od Beca.

Kad se sjetim, sela moga cace.
Starog ognja i vruce pogace.

Niz lice mi suza kane. Kad se sjetim na te dane."

 
20. juni 2006
 

Ime PREZIME : MIROSLAV DANDIĆ | E-MAIL : miroslav.dandic@sk.t-com.hr
ADRESA : sisak
POGRMEČKO MJESTO : tromeđa
UTISCI : ŽIVI I VESELI BILI

 
19. juni 2006
 

Ime PREZIME : aleksandar knezevic | E-MAIL : aleksandar.knezevic1@pu.t-com.hr
ADRESA : labin
POGRMEČKO MJESTO : krnjeuša
UTISCI : iako sam rođeni istrijan, ipak me moji korijeni vežu za to područje. posto vidim da ovdje ima dosta meni poznatih, ovim putem pozdravljam svih. necu pisati imena tako da nekoga ne zaboravim. lijepi pozdrav iz istre...

 
18. juni 2006
 

Ime PREZIME : Svetozar Stupar | E-MAIL : mirjana.stupar@pu-t-com.hr
ADRESA : pula
POGRMEČKO MJESTO : krnjeuša
UTISCI : Dragi moji Krnjeušani i okollico,izuzetno mi je drago što sam primjetoio vašu stranicu.Probudilia su se lijepa sjećanja i uspomene na provedeno vrijeme tamo,odrastanje,odgoj i prvo obrazovanje koje je bilo dobra osnova za snalaženje u radu i daljnjem obrazovanju u novim sredinama,najprije u Labinu a potom Puli.Istina Istra je izuzetno lijepa sa puno starina i prirodnih raznolikosti.No i u Grmeču i podgrmeču ima puno starina,ali ih treba otkopati,a sama priroda je očaravajuća ,a ljudi izuzetno srdačni i gostoljubivi,bar su takvi u mom sjećanju ostali,sa dubokom vjerom da takvi ostanu i ubuduće.Kada sam čuvao krave kao dijete na brdu iznad sela Lastve visoko u stijeni vidjeo sam da je pričvrštena čelična alka za vezanje brodova,što ukazuje da je tu nekad bilo more. Sve moje drage Krnjeušane i širu okolicu ,a posebno potomke STUPAR STANKA-ĆANE srdačno pozdravlja Svetozar Stupar iz Pule

 

Ime PREZIME : РАЦА Ранко | E-MAIL : raca.ranko@gmail.com
ADRESA : Ниш
POGRMEČKO MJESTO : ГОРЊА САНИЦА, Кључ
UTISCI : Драги земљаци и земљакиње, поштовани посетиоци ове странице!
Уз пријатељске поздраве које вам шаљем, ево мало гарнираних стихова, а који су испуњени емоцијама, успоменама и зовом за родним крајем, а које је написао, ко други, него Бранко Ћопић.

"Сад је касно, већ ми коса сиједи,
гледам Уну, ћути као нијема,
залуд лутам улицама знаним,
све је пусто, тебе више нема.

Еј, године, немјерљиве скупе!
Збогом, мала, из Босанске Крупе!

Отад, ево, мину пола вијека,
све спорије откуцаје бројим,
искри иње, примиче се вече,
а ја опет покрај Уне стојим.
Пребројавам потопљене дане
и враћам се у моје Хашане.

Једног дана, кад се натраг вратим,
к'о туђинац, уозбиљен тмурно,
нико мене дочекати неће,
ни у сусрет потрчати журно.
Са пашњака, замуклога муком,
нико неће домахнути руком."

Посебан поздрав генерацији одељења 6.C OŠ "IORBJ-e" у Горњој Саници, на челу са разредном наставницом Аземином Смајилагић.

 

Ime PREZIME : Milan Kragulj | E-MAIL : strahinjak@cg.yu
ADRESA : Bar CG
POGRMEČKO MJESTO :
UTISCI : Ovim putem želim da pozdravim mog kuma Boška Kecmana i njegovu porodicu koji se nalaze u Kanadi. Takođe bih pozdravio moju sestru Dijanu i tetku Doju u Austriji, i Kragulje u SAD

 

Ime PREZIME : Драгана Баборац (Вулин) | E-MAIL :
ADRESA : Нови Сад-Ср.Карловци
POGRMEČKO MJESTO : Крњеуша-Ластве
UTISCI : Здраво драги моји крајишници ево мене опет. Вера за сад имам информацију да се Александра налази у Н.С у стану где су живели кад су дошли у Н.С па ћу свратити да проверим и јавићу ти. Пуно поздрава свим крајисницима. А велики поздрав дивним људима који су осмислили ову дивну ствар. А уједно бих замолила моје крњеушчане да се и ми укључимо на овом сајту на ПРЕЛО и отворимо неку интересантну тему и испричамо лепе догодовстине из дјечих дана, а ја ћу се потрудити да укључим и наше крњеушчане који живе у Крњеуши у ова наша дописивања.

 
17. juni 2006
 

Ime PREZIME : Željko Radošević | E-MAIL : zeljkorado@sezampro.co.yu
ADRESA : BEOGRAD
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : POZDRAV ZA VERU KANTAR I DRAGANU VULIN.

 
16. juni 2006
 

Ime PREZIME : Danko Strbac | E-MAIL : dankostrbac57@hotmail.com
ADRESA : Pancevo
POGRMEČKO MJESTO : Vranjska
UTISCI : Pozdrav za sve posetioce sajta, rasute po celom svetu

 
15. juni 2006
 

Ime PREZIME : Zorana Beslac | E-MAIL : zoranab@sbb.co.yu
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Krnja Jela
UTISCI : Drago mi je da postoji ovaj sajt! Sve pohvale! Nadam se da ce se na ovaj nacin zbliziti i pronaci mnogi, jer kome god znaci nesto to parce zemlje, koje se zove zavicaj, treba ovde da dodje. Nisam rodjena tu i nisam odrasla, ali moja baka jeste, kao i njena majka, i to je ono sto me veze za taj kraj i za te ljude! Prenele su svu svoju ljubav prema Grmecu i na mene, njihovu unuku i praunuku...

 

Ime PREZIME : Javor Nedeljko | E-MAIL : jsavo@blic.net
ADRESA : BL
POGRMEČKO MJESTO : KLENOVAC
UTISCI : Nema raja bez rodnoga kraja!!!

 

Ime PREZIME : MILAN BULAJIC | E-MAIL :
ADRESA : DERVENTA
POGRMEČKO MJESTO : BRESTOVAC
UTISCI : Veliki pozdrav za sve Brestovcane, a posebno za strica Misu i strinu Vinku.

 

Ime PREZIME : Stojanovic (Kantar) Vera | E-MAIL : a-stojanovic@bluewin.ch
ADRESA : CH-Bijeljina
POGRMEČKO MJESTO : Risovac-Krnjeusa
UTISCI : Hvala Dragana. Pozdravicu brata Stevu i on je u Novom Sadu.Pozdravi ti meni Miru i prenesi joj najljepse cestitke za rodjenje bebice. Dragana molim te pitaj Miru zna li ista za Aleksandru Karanovic tu je ona koliko znam u N.S. Javite mi ako nesto znate.
Takodje pozdrav svim nasim krajisnicima u Krnjeusi,oko Krnjeuse i daleko od Krnjeuse. Sajt je kao i uvek naj-najbolji.

 
14. juni 2006
 

Ime PREZIME : Славко К. Шобот | E-MAIL : boskos@kg.sbb.co.yu
ADRESA : КРАГУЈЕВАЦ
POGRMEČKO MJESTO : Лужани
UTISCI : Остајем са уздасима и чежњом за родним завичајем, без обзира што ми је лепо и у Србији.
Придружујем се свим похвалама које су упућене ауторима и уредницима сајта.
Покушаћу да напишем нешто о родном селу - Лужанима.

 

Ime PREZIME : Nikola Kerkez | E-MAIL : kerkez@ptt.yu
ADRESA : Velika Plana
POGRMEČKO MJESTO : Suvoja Bosanski Petrovac
UTISCI : Pozdrav svim iz Suvoje, Krnjeuše i Medenog Polja

 

Ime PREZIME : Goran Reljić | E-MAIL : goran.reljic@amis.net
ADRESA : Ljubljana
POGRMEČKO MJESTO : JELAŠINOVCI
UTISCI : Pozdrav za sve grmečlije, a posebno za sve Jelašnovčane.

 
13. juni 2006
 

Ime PREZIME : Драгана Баборац (Вулин) | E-MAIL :
ADRESA : Нови Сад
POGRMEČKO MJESTO : Крњеуша, Ластве
UTISCI : Драге моје Грмечлије ето и мене поново на Грмеч, у моју родну Крњеушу, међу моје драге Крњеушчане. Међу њима посебно поздрављам посетиоце овог сајта Веру Кантар, Жељу Радошевића, Ћину и све остале драге земљаке. Када сам случајно открила овај сајт и прочитала сва ваша писма као да сам се нашла на сред ЧАРШИЈЕ. Веру би првенствено замолила да поздрави мог школског, а њеног брата Стеву. А сада бих јој пренела поздраве од њене школске Мире Булајић а сада Вулин која је пре неколико дана по други пут постала мајка. Ћини, а наравно Наташи и Неши Б. поздрав овим путем јер нам се путеви јако ретко укрштају иако живимо у истом граду. Мислим да је за први пут доста, једино још да поздравим све моје школске, и из основне и из срдње саобраћајне, генерације 75-ог и 76-ог годишта. Моја маленкост Драгана Вулин а сада Баборац из Новог Сада-Ср.Карловаца.

 
11. juni 2006
 

Ime PREZIME : Jovana Drljaca | E-MAIL : jokakoka@gmail.com
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO :
UTISCI : Drago mi je sto ste uspeli da napravite nesto ovako...
Moja baka je iz Risovca (Dragica Sijan), a deda iz Vojevca (Branko Radakovic). Tamo su proveli detinjstvo, a onda dosli u Vojvodinu. I ceo zivot slusam price iz njihovog detinjstva.
Drago mi je sto sam naletela na ovaj sajt i videla ono o cemu slusam vec dosta godina...
Ukoliko neko zeli, moze da mi pise na mail. Znam da imamo rodbine koja se razisla... svako na svoju stranu, ali lepo bi bilo saznati gde su...
Veliki pozdrav za sve.

 
10. juni 2006
 

Ime PREZIME : Dragan Santrač | E-MAIL : leder@ptt.yu
ADRESA : Sombor
POGRMEČKO MJESTO : Risovac,Krnjeuša
UTISCI : Pozdravnjam sve krajišnike širom sveta,pozdravljam Ninu Obradovića iz Lužina.Đođu iz Kragujevca Anđelku iz Švedske

 
9. juni 2006
 

Ime PREZIME : Alija Hujdur | E-MAIL : alija.hujdur@bih.net.ba
ADRESA : Mostar-Salakovac
POGRMEČKO MJESTO : Kljuc i Sanski Most
UTISCI : Pozdrav svima, stranica je O.K.- a poseban pozdrav Mandic Dusanu iz G Budelja

 

Ime PREZIME : Stankovic Mihajlo-Miso | E-MAIL : mihajlo_82stankovic@yahoo.de
ADRESA : Unterschleißheim-Njemacka
POGRMEČKO MJESTO : Bosanski Petrovac
UTISCI : veliki pozdrav za sve zemljake sirom svijeta a posebno za familiju Latinovic iz Sombora.

 
7. juni 2006
 

Ime PREZIME : Ljiljana Vuckovic | E-MAIL : ljiki2004@yahoo.fr
ADRESA : Francuska
POGRMEČKO MJESTO : TARBUCKI DO KRNJEUSA
UTISCI : KONACNO DA MOZEMO PRONACI NEKE KONTAKTE DAVNO IZGUBLJENE POZDRAV SVIMA DRAGIM KRAJISNICIMA, KRNJEUSCANIMA I JAVITE SE AKO ME PREPOZNATE

 
6. juni 2006
 

Ime PREZIME : Milan Kecman | E-MAIL : mkecman80@yahoo.com
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Lusci Palanka
UTISCI : Puno pozdrava svima i javite se! Sa zadovoljstvom cu odgovoriti!

 

Ime PREZIME : Ivan Dragisic | E-MAIL :
ADRESA : Derventa
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana
UTISCI : Pozdrav za sve Petrovcane, a posebno Smoljance.

 
5. juni 2006
 

Ime PREZIME : ivanka milunović rod. krešić | E-MAIL : ivanka.milunovic@siol.com
ADRESA : portorož
POGRMEČKO MJESTO : garevica,stara rijeka
UTISCI : na samomo početku pozdrav svima iz naših lijepih podgrmečkih sela i gradova.pomalo me vuče nostalgija za rodnim krajom, za mojim malim selom garevicom, to je selo gdje me vežu najljepše uspomene iz školskih i mladih dana. želim pozdraviti sve moje drugove koji su možda tamo a i one koji nisu tamo, tj. iz garevice, stare rijeke, briševa, g.ravske,ljubije itd.

 

Ime PREZIME : PREDRAD DOBRIJEVIC | E-MAIL : PEDJABL@HOTMAIL.COM
ADRESA : GÖTEBORG
POGRMEČKO MJESTO : JELASINOVCI-SKUCINE
UTISCI : POZDRAV ZA SVE GRMECLIJE A POSEBNO ZA SVOJE JELASNOVCANE VELIKI POZDRAV ZA DARKA KARANOVICA,SLADJANA KARANOVICA I NENU DOBRIJEVICA AKO MOZE MALO VISE SLIKA O NASIM MJESTIMA POZDRAV PISITE

 
4. juni 2006
 

Ime PREZIME : Culibrk Janka Pero | E-MAIL :
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Lusci Palanka,Majkic Japra
UTISCI : Pozdravljam Ponosni Grmec,znamenita mesta Korcanicu,Majkic uvalu i Veliko i Malo medjugorje.

 

Ime PREZIME : Milan Bulajić | E-MAIL : risovac@lycos.com
ADRESA : Derventa
POGRMEČKO MJESTO : Brestovac
UTISCI : Sajt je super!!! Pozdrav za sve Brestovcane

 

Ime PREZIME : grbic gordana | E-MAIL : goranzdanijel@hotmail.com
ADRESA : swe
POGRMEČKO MJESTO : selo prastali lusci palanka
UTISCI : pozdrav za sve moje grmeclije

 
3. juni 2006
 

Ime PREZIME : Culibrk rodjena Curguz Nada | E-MAIL :
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Curguzi,Potkraj,Lusci Palanka
UTISCI : Rodjena u Curguzima selo Potkraj,jos uvek me vuce taj kraj i vuce do kraja zivota.Nadam se uskoro jednog dana da cu se naci u najlepsem mjestu na svijetu,mjesto u kom sam provela djetinjstvo,a to je mjesto koje pozdravljam od sveg srca a to je Lusci Palanka koja se nalazi ispod mog ponosnog Grmeca.Pozdravljam sve svoje komsije a posebno staricu koja se nalazi u mojoj kuci Mara Majkic iz Majkic Japre,porodicu Vuksan,Delic,sestru Ruzu u potkraju.Palanko vidimo se uskoro VOLIM TE (pozdrav za Dulu Srdica od porodice Culibrk)

 
2. juni 2006
 

Ime PREZIME : Đorđije Smiljanić | E-MAIL : risovac@lycos.com
ADRESA : Pančevo-Kragujevac
POGRMEČKO MJESTO : Risovac
UTISCI : Budi emocije! Drago mi je da postoji jedan ovakav sajt, koji na neki nacin povezuje raskinute veze! Pozdrav svim Risovčanima, posebno mojim rođacima Ćulibrcima, Santračima, Štrbcima...Sestri Anđelki poručujem da napiše još neki tekst vezan za Risovac i naše predivno detinjstvo!

 

Ime PREZIME : Milan Kecman | E-MAIL : mkecman80@yahoo.com
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Lusci Palanka
UTISCI : Odlicni ste,nastavite tako

 

Ime PREZIME : bojan culibrk | E-MAIL :
ADRESA : liman
POGRMEČKO MJESTO : lusci palanka
UTISCI : sve je DO!

 
1. juni 2006
 

Ime PREZIME : slavko latinović | E-MAIL : nedeljko@apalink.co.yu
ADRESA : Apatin
POGRMEČKO MJESTO : kapljuh
UTISCI :

 

Ime PREZIME : T.Momir | E-MAIL : t.momir@yahoo.com
ADRESA : Klivlend
POGRMEČKO MJESTO : Tarbuci-Gornja Sanica
UTISCI : Stranica je za svako postovanje samo da smo svi malo aktivniji bilo bi jos i bolje.

 
 
maj 2006
 
31. maj 2006
 

Ime PREZIME : Nenad Miljevic | E-MAIL : miljevic19@yahoo.com
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Sanski Most, Jelasinovci
UTISCI : Pozdrav svima sirom sveta, a pogotovo mojim Grmeclijama.
Ako moze samo vise slika mog sela.

 
30. maj 2006
 

Ime PREZIME : Slobodan Milanovic | E-MAIL : slobo.m@freenet.de
ADRESA : Berlin
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa/Salati/Carsija
UTISCI : svaki dan svratim ovde da vidim sta se radi i sta se desava cesto pregledam slike mesta i zaseoka koje sam vec sto puta video ali ne mogu da razaznam mesta i zaseoke bilo bi mi drago kad bi ispod slika napisali naprimer Krnjeusa slikano sa Becinice ili izlaz iz Carsije put prema Pilani ili ulaz u Carsiju iz pravca Vrtoca ili ulaz u Carsiju iz pravca Vodjenice mislim da ne trazim puno to bi mene a mozda i mnoge druge obradovalo jer smo otisli odavno bar ja i puno toga pozaboravljali a ovako bi se prisetio kraja gde sam rodjen i osvezio uspomene gde sam nekad cuvao ovce i stekao prva znanja u skoli koje mi je dala moja prva uciteljica Nada Jokic pozdrav iz Nemacke

 

Ime PREZIME : Kovačević Stanko | E-MAIL : sgdrinic@inecco.net
ADRESA : Petrovac
POGRMEČKO MJESTO : Bos.Petrovac, Drinić, Krnja Jela itd.
UTISCI : Ovo je prava stvar za druženje i informisanje. Pozdrav Korisnicima!

 
27. maj 2006
 

Ime PREZIME : Milan Bulajic | E-MAIL : mbulajic@teol.net
ADRESA : Derventa
POGRMEČKO MJESTO : Brestovac
UTISCI : Pozdrav za sve brestovcane.

 
26. maj 2006
 

Ime PREZIME : NATAŠA MILANOVIĆ | E-MAIL : natasa.milanovic@rns-nis.co.yu
ADRESA : NOVI SAD
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : Veliki pozdrav za moje Milanovice

 

Ime PREZIME : Dragana Karanovic | E-MAIL : draganakaranovic@yahoo.co.uk
ADRESA : Novi Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa i Risovac
UTISCI : Pozdrav svim Krnjeuscanima i Risovcanima sirom sveta, a posebno Karanovicima iz Nemacke, Obradovicima iz Svedske, Zdravi Vuckovicu iz Beograda, Nikolini Culibrk iz Kanade.Vidimo se u prelepoj Krnjeusi...

25. maj 2006
 

Ime PREZIME : sreto mirčeta | E-MAIL : sreto@siol.net
ADRESA : celje,slovenija
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša - Brestovac
UTISCI : sajt je pravi,ideja baš inemam,želja i previše.

 

Ime PREZIME : Milan Kragulj | E-MAIL : strahinjak@cg.yu
ADRESA : Bar Crna Gora
POGRMEČKO MJESTO : Krajina
UTISCI : Ko će znati vremenu kraj, vjetru put, tišini ime i šta je to što mi podgriza misli i razarasan?
Pozdrav za Glavicu Gradinu , Okruglicu , Ogumaču,Krndiju Kragulje, Kecmane,Mrđe ,Latinoviće, Grbiće, Marjanoviće, Brankoviće, Brkljače, Marinkoviće, Majstoroviće,Dragišiće, Rakoviće,Stojanoviće sve sve krajiške bećare , bekrije i lole uz pjesmu "MALA MOJA IZ BOSANSKE KRUPE " i "A;OJ MOJI MRKI DORATOVI" uz tanani prizvuk "KRNJA JELA I SMOLJANA BIJELA " P O Z D R A V !!!!!!!!

 
24. maj 2006
 

Ime PREZIME : Milan Skrbic | E-MAIL : skrbic@free.fr
ADRESA : Levallois-92 Francuska
POGRMEČKO MJESTO : Sanica (Kordici)
UTISCI : Cestitam godisnjicu osnivanja sajta Grmec 25/05/05. pozdravljam sve upisane u knjigu gostiju, sve grmeclije ali najvise moje Kordicane rasute po citavome svijetu.....

 

Ime PREZIME : Ožegović Zora | E-MAIL : zor@teol.net
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : BRAVSKO
UTISCI : Veliki pozdrav za sve posjetioce ovog sajta.

 
23. maj 2006
 

Ime PREZIME : Stanko Kovacevic | E-MAIL : sgdrinic@inecco.net
ADRESA : Petrovac
POGRMEČKO MJESTO : Petrovac
UTISCI : ZELIM DA MI SE JAVE POZNANICI I PRIJATELJI SIROM SVIJETA. NAJLJEPSI POZDRAV

 
22. maj 2006
 

Ime PREZIME : Karanovic Darko | E-MAIL : dkaranovic@arcor.de
ADRESA :
POGRMEČKO MJESTO : S.Most/Jelasinovci
UTISCI : Super je samo tako nastavite,i ako moze vise slika.

 
21. maj 2006
 

Ime PREZIME : Ribić Robert | E-MAIL : ribicster@gmail.com
ADRESA : novagorica
POGRMEČKO MJESTO : selo Peći - Kljuć
UTISCI : Upoznjavanje sa zemljacima

 
20. maj 2006
 

Ime PREZIME : Dragan Santrač | E-MAIL : leder@ptt.yu
ADRESA : Sombor
POGRMEČKO MJESTO : Risovac, Krnjeuša
UTISCI : Puno pozdrava svim posetiocima ovog sajta,a posebno risovčanima i krnjeušanima

 

Ime PREZIME : majkić ranko | E-MAIL : luka.rs@teol.net
ADRESA : banja luka
POGRMEČKO MJESTO : benakovac
UTISCI : odlično, javite se zemljaci

 
19. maj 2006
 

Ime PREZIME : Emir Nišić SOKO | E-MAIL : sokoauto@hotmail.com
ADRESA : Živinice
POGRMEČKO MJESTO : Hašani
UTISCI : Pozdrav. Za Podgrmečje sam se vezao čitajući knjige svog idola Branka Ćopića i od tada me nešto jako snažno vuče ka tom kraju. Želio bih jednoga dana i doći u Hašane da svim svojim čulima doživim beskrajnu ljepotu.
Inače tažim ka tome da postanem nasljednik najboljeg pisca Branka Ćopića. puno pozdrava

 
18. maj 2006
 

Ime PREZIME : nikola obradovic| E-MAIL : nik7109@hotmail.com
ADRESA : malmö
POGRMEČKO MJESTO : risovac
UTISCI : poz svim krnjeuscanima ma gdje bili a posebno komsi cobri i rodi rasi novakovicu...iz risovca.

17. maj 2006
 

Ime PREZIME : secerbegovic e | E-MAIL :
ADRESA : australia
POGRMEČKO MJESTO : sanica
UTISCI : sve naj

 
16. maj 2006
 

Ime PREZIME : jaca | E-MAIL : jaca077@hotmail.com
ADRESA : slovenija
POGRMEČKO MJESTO : gornji lipnik, donji lipnik
UTISCI : lipničani javit se

 

Ime PREZIME : Željko Radošević | E-MAIL : zeljkorado@sezampro.co.yu
ADRESA : BEOGRAD
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : Pozdrav od Željka,Goce i Luke za Draganu Stupar.

 

Ime PREZIME : Srecko Sojic | E-MAIL : sokolovo@email.si
ADRESA :
POGRMEČKO MJESTO :
UTISCI : Zdravo

 
15. maj 2006
 

Ime PREZIME : Milan Marjanovic | E-MAIL : m.marjanovic@telekomsrpske.com
ADRESA : Banja luka
POGRMEČKO MJESTO : Gornji Dabar
UTISCI : Svaka cast za stvaranje ovog sajta.Pozdrav svim Krajisnicima.

 

Ime PREZIME : Stojanovic (Kantar) Vera | E-MAIL : a-stojanovic@bluewin.ch
ADRESA : CH - Bijeljina
POGRMEČKO MJESTO : Risovac - Krnjeusa
UTISCI : Pozdrav svim nasim krajisnicima. Poseban pozdrav mojim skolskim Vesni i Misi. Kako bi lijepo bilo da se sastanemo svi u Krnjeusi nakon toliko godina.

 

Ime PREZIME : Obradović Bane | E-MAIL : banemaki@gmail.com
ADRESA : Zemun
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Pozdrav grmečlijama a pogotovu docimeru Kragulj Milanu. Bane,Peđa,Šarac,Guteša itd

 

Ime PREZIME : Radic Milorad | E-MAIL : mare3@neobee.net
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : kljevci
UTISCI : pozdrav za sve grmeclije

 
12. maj 2006
 

Ime PREZIME : Milomir Marinkovic | E-MAIL : kopjenica@yahoo.de
ADRESA : München
POGRMEČKO MJESTO : Kopjenica
UTISCI : pozdrav za sve krajisnike

 

Ime PREZIME : Vojnović /Bjelobrk/ Ranka | E-MAIL : OMO@dijamant.co.yu
ADRESA : Zrenjanin,SCG
POGRMEČKO MJESTO : Gornja Sanica
UTISCI : Sve pohvale! Pozdrav svim Krajišnicima, a posebno mojim Saničanima!!!

11. maj 2006
 

Ime PREZIME : Bane Obradović | E-MAIL : banemaki@gmail.com
ADRESA : Zemun
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Legendarni Ćiro i Podgrmečke uskotračne pruge mogle bi biti bolje i zanimljivije od Kusturičine Šarganske osmice.
Samo treba da se nađe neko pametan i spreman da to sprovede u delo pa da uživamo u našem Grmeču.

 

Ime PREZIME : Verica (Knežević) Novaković | E-MAIL : ZoranZac@PTT.yu
ADRESA : Čelarevo
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Pozdravljam sve Krnjeuščane, Vesnu i Sašu Višnjić iz Frankfurta.

 
10. maj 2006
 

Ime PREZIME : Smoljan Andjelka | E-MAIL : sunce@glocalnet.net
ADRESA : Skillingaryd-Sverige
POGRMEČKO MJESTO : Risovac
UTISCI : Fantasticni utisci, jako me raduje sto ste ostvarili ovakav projekat-da se ne zaboravi ono sto smo svi poneli u svojim srcima.
Zelja mi je da jednog dana sva ta predivna napustena mesta ponovo ozive sa novim generacijama, da se vrati zivot kao sto je nekada bio.
Pozdrav od Andjelke Smoljan

 
9. maj 2006
 

Ime PREZIME : Milan Kragulj | E-MAIL :
ADRESA : Bar Bjeliši RCG
POGRMEČKO MJESTO : SVE
UTISCI : POZDRAV SVIM SMOLJANCIM AI KRNJOJELČANIMA !!!

 
7. maj 2006
 

Ime PREZIME : Novakovic Marko | E-MAIL : markoni1981@yahoo.com
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Petrovac
UTISCI : Pozdrav svim Krajisnicima. Mislim da bi valjalo na sajt staviti forum, inace je odlican.

Ime PREZIME : Stojanovic Dragan | E-MAIL : lubac@neobee.net
ADRESA : Bac
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana i Vedro Polje
UTISCI : Sve najlepse samo napred.

 

Ime PREZIME : Novakovic Marko | E-MAIL : markoni1981@yahoo.com
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Petrovac
UTISCI : Pozdrav svim Krajisnicima. Mislim da bi valjalo na sajt staviti forum, inace je odlican.

 
6. maj 2006
 

Ime PREZIME : Jovica Titin | E-MAIL :
ADRESA : USA
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Dobar sajt. Puno pozdrava za sve Krnjeusane i Petrovcane. Jovo Tititin

 
5. maj 2006
 

Ime PREZIME : Bojana Drakulic | E-MAIL : bons022@yahoo.com
ADRESA : Novi Sad, Batajnica
POGRMEČKO MJESTO : BIHAC
UTISCI : Sajt je sjajan, samo pohvale. Mislim da ste usrecili mnoge na ovaj nacin, mene prvo. Konacno cu mozda naci nekog.... Pozdrav biscanima i svim dobrim ljudima svuda po svetu!!!

 
4. maj 2006
 

Ime PREZIME : Visnjic (Knezevic) Vesna | E-MAIL : vesna-ffm@gmx.de
ADRESA : Frankfurt
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Veliki pozdrav svim mojim krnjeuscanima a poseban pozdrav skolskim drugovima Veri i Misi.

 
2. maj 2006
 

Ime PREZIME : Dr Neno Dobrijevic | E-MAIL : neno@rskoming.net /nenod@blic.net
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Jelasinovci
UTISCI : Pozdrav svima koji su imaju vezu sa Grmecom.

 
1. maj 2006
 

Ime PREZIME : Adrijana i Maja Djumic | E-MAIL : marijana.djumic@yahoo.com
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Pozdrav svim Krnjeuscanima sirom svijeta a posebno Miroslavu i Memicu u Torontu, Cini, Borku, Zoki, Goranu & co iz Krnjeuse i Nesi Zoricu iz Novog Sada. Javite se ponekad:]

 

Ime PREZIME : Indjic Rade | E-MAIL :
ADRESA : Nemacka
POGRMEČKO MJESTO : KORJENOVO, GORNJA SANICA
UTISCI : Puno pozdrava za sve grmeclije i sve kljevcane

 
 
april 2006
 
29. april 2006
 

Ime PREZIME : Bane Obradović | E-MAIL : Banemaki@gmail.com
ADRESA : Zemun
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Sad sam uspio konačno da pregledam ceo sadržaj sajta pošto sam prešao na bežični internet. Sajt je super.
A za petrovdan svi u Krnjeušu pa će biti još reportaža i slika. Pozdrav svima.

 

Ime PREZIME : Latinovic Milorad(hitlerac) | E-MAIL : latinovici@ptt.yu
ADRESA : Zrenjanin; Elemir
POGRMEČKO MJESTO :Janjila; Petrovac
UTISCI : Srecan uskrs, prvi maj i malo se odmorite. Posjetite nas kraj ,pa makar preko interneta ko nemoze uzivo. Pozdrav svim grmeclijama i mom imenjaku i prezimenjaku i Babicima!

 

Ime PREZIME : Knezevic Djordje | E-MAIL : knezevicdjordje2003@yahoo.co.uk
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Pozdrav za sve Krnjeuscane i Jelasnovcane

 
28. april 2006
 

Ime PREZIME : Slavko Stupar | E-MAIL : slavkostupar@gmx.de
ADRESA : Njemacka
POGRMEČKO MJESTO : Rodna Gruda Grdanovci - Podrmec
UTISCI : Svaka cast i pozdrav svima koji na neki nacin ucestvuju na stvaranju i usavrsavanju ovog djela. Moja prva slova sam ucio pored luca ili perolejke, a vidim da oni koji su se vratili ni danas nemaju struju ,put ,vodu kao i pre 50 godina. Pozdrav Grdanovcanima i Podgrmeclijama ,mojoj skolskoj generaciji od koje je najpoznatiji Stevan Tontic. Svi koji zele mogu mi se javiti.

 
26. april 2006
 

Ime PREZIME : Zec Bozana | E-MAIL :
ADRESA : Krnjeusa
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Sajt je super, samo tako nastavite. Puno pozdrava Dragani i Radmili iz prohladnog Malmö-a vidimo se uskoro.

25. april 2006
 

Ime PREZIME : Latinovic Suzana | E-MAIL : latkem@so.sbb.co.yu
ADRESA : Sombor
POGRMEČKO MJESTO : Bos. Petrovac-Smoljana
UTISCI : Lijepo;-))) Tatu sam morala upisati posebno;-), a sada pozdrav i od ostalih Latinovica,,, za Petrovcane i Smoljance! Mahanje*

 

Ime PREZIME : Milkan Latinovic | E-MAIL : latkem@so.sbb.co.yu
ADRESA : Sombor
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana
UTISCI : Pozdrav mojim Smoljancima!

 

Ime PREZIME : Igor Babić | E-MAIL : bi2002yu@msn.com
ADRESA : Zrenjanin, SCG
POGRMEČKO MJESTO : Bravsko - Bos.Petrovac
UTISCI : Grmečlije srećan Vam Uskrs! Hristos vaskrse!

 

Ime PREZIME : | E-MAIL : miki79_@hotmail.com
ADRESA : Malmö-Svedska
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa
UTISCI : Puno pozdrava svim Krnjeuscanima,a posebno Dragani i Radmili.

 

Ime PREZIME : Dusko Srdic | E-MAIL : dudisrle@gmail.com
ADRESA : Prijedor
POGRMEČKO MJESTO : Lusci Palanka
UTISCI : Palanka je jedno malo mjestasce podno Grmeca. Ko god je sa strane dosao u Palanku ona mu je ostala u sjecanju i rado bi se ponovo vratio u nju da je posjeti. Palancari javite se ma gdje bili

 
23. april 2006
 

Ime PREZIME : Vid Majstorović | E-MAIL : Majstor-Vid-1950 @hotmail.com
ADRESA : SLO-CH
POGRMEČKO MJESTO : SMOLJANA
UTISCI : ODLIČNO. SAMO NAPRED VIŠE DRUZENJA POZDRAV SVIM SMOLJANCIMA i PODGRMEČU

 

Ime PREZIME : Milovan Kovačević | E-MAIL : milovank@spinter.net
ADRESA : Bijeljina
POGRMEČKO MJESTO : Vođenica
UTISCI : Hristos vaskrese.

 

Ime PREZIME : Duska | E-MAIL : obgyn06@hotmail.com
ADRESA : Kanada
POGRMEČKO MJESTO : Kljuc i Mrkonjic Grad...mirisi
UTISCI : Odusevljena sam profesionalscu sa kojom je napravljen website...prekrasan je...nedostaju mi recepti...puno pozdrava i srecno u buducem radu.

 

Ime PREZIME : Daliborka Latkovic | E-MAIL : DaliLatkovic@aol.com
ADRESA : Frankfurt
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeusa/Vrtoce
UTISCI : Pozdrav svim Krnjeuscanima i Vrtocanima

 

Ime PREZIME : Stojanivic-Kantar Vera | E-MAIL : a-stojanovic@bluewin.ch
ADRESA : CH - Bijeljina
POGRMEČKO MJESTO : Risovac-Krnjeusa
UTISCI : Svim pravoslavcima koji slave danasnji dan SRECAN VASKRS. HRISTOS VASKRESE.

 

Ime PREZIME : JOVICA GRBIC | E-MAIL : jole@teol.net
ADRESA : BANJA LUKA
POGRMEČKO MJESTO : GRADIN-KRNJA JELA-SMOLJANA
UTISCI : SVIM POSJETIOCIMA SAJTA SRETAN USKRS! HRISTOS VASKRSE!

22. april 2006
 

Ime PREZIME : škorić dragoljub | E-MAIL : krajisnik83@uboot.com
ADRESA : banjaluka
POGRMEČKO MJESTO : selo smoljana
UTISCI : SVIM MOJIM ZEMLJACIMA PRVOSLAVNE VJERE BIH OVOM PRILIKOM CESTITAO VASKRS TRADICIONALNIM POZDRAVOM HRISTOS VASKRSE!

 

Ime PREZIME : Gordana Obradović | E-MAIL : repac@sbcglobal.net
ADRESA :
POGRMEČKO MJESTO : gornja sanica
UTISCI : HRISTOS VASKRSE za sve srbe Grmeclije, a posebno mojim Sanicanima od Goce.

 

Ime PREZIME : Branislav Mirković | E-MAIL : petrovac2000@yahoo.ca
ADRESA : Beograd/Afrika
POGRMEČKO MJESTO : Bjelajski Vaganac
UTISCI : Fenomenalno

 
21. april 2006
 

Ime PREZIME : Oliver i Slobodan Latković | E-MAIL : Principgavrilo@gmx.de
ADRESA : Frankfurt - Nemačka
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Pozdravljam sve naše Krnjeuščane širom svijeta!!!

 

Ime PREZIME : Momir Kecman | E-MAIL : yu7kt69@yahoo.com
ADRESA : Indjija, SCG
POGRMEČKO MJESTO : Bosanski Petrovac
UTISCI : Pozdrav svima koliko vas ima ostanite mi zivo i zdravo..

 
20. april 2006
 

Ime PREZIME : | E-MAIL :
ADRESA :
POGRMEČKO MJESTO :
UTISCI : Mene je na ovaj sajt dovela 'preslica'. Ništa me ne veže za Grmeč, osim što su se u mjestu mog djetinjstva (u Hrvatskoj) grablje zvale grablje i bake (i ja sama kao mlada osoba) su prele na istim preslicama. Čestitam na ideji. Pozdrav svima.

 
19. april 2006
 

Ime PREZIME : Obradović Bane | E-MAIL : bann@eunet.yu
ADRESA : Zemun
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Pozdrav svim Krnjeuščanima u zemlji i inostranstvu.

 

Ime PREZIME : Milka Serbula | E-MAIL : serbulam@hotmail.com
ADRESA : Holandija
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana
UTISCI : Super sajt, nastavite i dalje. Pozdrav svima zemljacima.

 

Ime PREZIME : Latinović Milorad | E-MAIL : latin.antika@sbb.co.yu
ADRESA :
POGRMEČKO MJESTO : Bravsko
UTISCI : Sajt odličan.

18. april 2006
 

Ime PREZIME : Vesna (Bajić) Brkić | E-MAIL : bljuban@blic.net
ADRESA : BANJA LUKA
POGRMEČKO MJESTO : GORNJA SANICA
UTISCI : Puno pozdrava za sve Saničane.

 
17. april 2006
 

Ime PREZIME : Dragica Vučković-Jocić | E-MAIL : zova@inbox.com
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša-Tarbucki Do
UTISCI : Pozdravljam sve Krnjeuščane, a posebno mog rođaka Zdravu - Nine Vučkovića.

 
16. april 2006
 

Ime PREZIME : RADOŠEVIĆ ŽELJKO | E-MAIL : zeljkorado@sezampro.co.yu
ADRESA : BEOGRAD
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : POZDRAV SVIMA.

 

Ime PREZIME : Martić Branislav | E-MAIL :
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Kljevci
UTISCI : Pozdrav za sve Kljevčane, Prtiju i ostale i vidimo se gore za prvi maj, dođite obavezno.

 
15. april 2006
 

Ime PREZIME : Snezana Majstorović | E-MAIL : m.snezana@gmx.ch
ADRESA : CH
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana
UTISCI : WEB SAJT VAM JE SUPER, BRAVO!!!!!! POZDRAV MOJOJ FAMILIJI I SVIMA STO SE JOS SECAJU NA MENE.

 

Ime PREZIME : Zdravko Vučković | E-MAIL : aniva@eunet.yu
ADRESA : N. Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša, Tarbucki Do
UTISCI : Sjajno, čestitam, samo nastavite, spreman sam da Vam pruzim pomoć i podršku, pozdrav svim Krnjeuščanima ma gde bili.

 
14. april 2006
 

Ime PREZIME : Miroslav Preradović | E-MAIL : krnj92@hotmail.com
ADRESA : Toronto, Kanada
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Pozdrav svim zemljacima i iskrene čestitke kreatoru ovog Web Site-a.

 

Ime PREZIME : Jovana & Snežana Ćurguz | E-MAIL : Slavisa.Lazarevic@evj-kabel.net
ADRESA : Ljubljana
POGRMEČKO MJESTO : Vođenica
UTISCI : Pozdrav svima Vođenčanima.

 
12. april 2006
 

Ime PREZIME : Jovica Latinović | E-MAIL : neco@simnet.is
ADRESA : Island
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana, Krnja Jela, Kolunić
UTISCI : Sajt je zasada dobar. Pozdrav sa Islanda

 

Ime PREZIME : Dragana Sevo Ljubinković | E-MAIL : gaga_nostalgy@hotmail.com
ADRESA : Svedska
POGRMEČKO MJESTO : Bos Petrovac
UTISCI : Pozdrav svima koji me još pamte.

10. april 2006
 

Ime PREZIME : Dijana Idzanović | E-MAIL : didzanovic@gmx.at
ADRESA : Austrija
POGRMEČKO MJESTO : Krnja Jela / Glavica
UTISCI : Sve pohvale, stvarno je svjetski uradeno. Nastavite tako!!! Veliki pozdrav svima!

 

Ime PREZIME : Sladan Karanović | E-MAIL : sladjankaranovic@hotmail.com
ADRESA : Göteborg SWE
POGRMEČKO MJESTO : Moji dragi JELASINOVCI-RUSTINA
UTISCI : Da se nekako ubaci malo slika i neki komentara o mom selu i sa mojim zemljacima,,, i pozdrav za sviju sto su sa i ispod Grmeča neka se javi ko ako ima tu iz Jelašinovaca

 
9. april 2006
 

Ime PREZIME : Kantar Vera | E-MAIL : a-stojanovic@bluewin.ch
ADRESA : CH i Bijeljina
POGRMEČKO MJESTO : Risovac-Krnjeuša
UTISCI : Pozdrav za sve naše Grmečlije dolje i u čitavom svjetu ma gdje bili, takodje pozdrav za ove moje komšije u Bijeljini. Sjajni ste kao i ovaj naš Grmecki sajt.

 

Ime PREZIME : Obradovic Nikola | E-MAIL : nik7109@hotmail.com
ADRESA : malmö-švedska
POGRMEČKO MJESTO : Risovac
UTISCI : pozdrav svim krajišnicima !!!

 
8. april 2006
 

Ime PREZIME : Zdravko Drobac | E-MAIL : zdrobac@yahoo.com
ADRESA : Rijeka
POGRMEČKO MJESTO : Risovac
UTISCI : Korjeni su korjeni. Za Prvi maj svi u Krnjeušu

 

Ime PREZIME : Došen Lazo | E-MAIL : patak9@hotmail.com
ADRESA : švedska
POGRMEČKO MJESTO : Donji Dubovik
UTISCI : start sa grmečkom koridom

 

Ime PREZIME : Милован Ковачевић | E-MAIL : милованк@спинтер. нет
ADRESA : Бијељина
POGRMEČKO MJESTO : Вођеница
UTISCI : Поздрав свим Краишницима а посебан поздрав свим моjим Вођенчанима и оним који ме познају, супер сајт по крајишким укусима.

5. april 2006
 

Ime PREZIME : STANKO KARAGAC | E-MAIL : karagaca1@bluewin.ch
ADRESA : CH
POGRMEČKO MJESTO : BOS.KRUPA - selo IVANJSKA
UTISCI : Super stranica - pozdrav svima.

 
4. april 2006
 

Ime PREZIME : Branka Branković | E-MAIL : brankovic_branka@yahoo.co.uk
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Petrovac ali i Krnja Jela
UTISCI : Za sada kažem odlično!

 
3. april 2006
 

Ime PREZIME : Mišo Pilipović | E-MAIL : miso2005@msn.com
ADRESA : Chicago
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Pozdrav za sve grmečlije, a posebno za moje krnjeuščane. Poseban pozdrav Veri Kantar školskoj drugarici.

 
2. april 2006
 

Ime PREZIME : Željko Radošević | E-MAIL : zeljkorado@sezampro.co.yu
ADRESA : BEOGRAD
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : POZDRAV

 
1. april 2006
 

Ime PREZIME : Mirko Radojčić | E-MAIL : radojcic@online.de
ADRESA : Heilbronn-Njemačka
POGRMEČKO MJESTO : Kopjenica-Ključ
UTISCI : Pozdravljam sve Grmečlije širom svijeta

 

 

mart 2006
 
31. mart 2006
 

Ime PREZIME : Jelisavac Ljiljana | E-MAIL : lleksa@globalnet.hr
ADRESA : zagreb
POGRMEČKO MJESTO : hadrovci, hašani, s.most
UTISCI : pozdrav svima na ovoj stranici.

 

Ime PREZIME : Jelena Samardžić | E-MAIL : jelasng@yahoo.com
ADRESA : Novi Grad
POGRMEČKO MJESTO : Bosanska Krupa, selo Ivanjska
UTISCI :

 

Ime PREZIME : SAŠA VRANJEŠ | E-MAIL : sasaiako@yahoo.com
ADRESA : LONDON
POGRMEČKO MJESTO : BOJIŠTE
UTISCI : Pozdrav za sve zemljake.

 
30. mart 2006
 

Ime PREZIME : Tesla | E-MAIL : tesla1971as@yahoo.com
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Bjelajski Vaganac, Bos.Petrovac
UTISCI : Pozdrav za zemljake, odličan sajt...

 
29. mart 2006
 

Ime PREZIME : Krajišnik Alexandar | E-MAIL : ale_x32@hotmail.com
ADRESA : Austria
POGRMEČKO MJESTO : Lusci Palanka
UTISCI : Volio bi da mi se jave svi iz Palanke ja sam 1970 rođen u tom najljepšem mijestu na svijetu.

 

Ime PREZIME : Dragan Škorić | E-MAIL : poglavica@gmx.de
ADRESA : Banjaluka
POGRMEČKO MJESTO : selo Smoljana
UTISCI : Veliki pozdrav svim mojim zemljacima ma gdje bili. Držimo se na okupu to je važno!!!

28. mart 2006
 

Ime PREZIME : MILE OSTOJIĆ | E-MAIL : SANJAMAJA@CG.YU
ADRESA : BAR - CRNA GORA
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA - RAKOVICA
UTISCI : POZDRAV SVIM ZEMLJACIMA. SVAKA ČAST NA SAJTU. PROBUDILI STE MI ŽELJU DA POSJETIM POSTOJBINU POSLIJE 15 GODINA.

 

Ime PREZIME : Mićo Radojčić | E-MAIL : ka1619-735@online.de
ADRESA : Njemačka
POGRMEČKO MJESTO : Kopjenica
UTISCI : Veliki pozdrav za sve koji se nalaze u knjizi gostiju, a naravno i sve one u domovini.

 
27. mart 2006
 

Ime PREZIME : Miroslav Radišić | E-MAIL : mrly_bp@hotmail.com
ADRESA : Smoljana
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana
UTISCI : Sajt je dobar. Pozdrav podgrmečkoj dijaspori.

 

Ime PREZIME : R. Majkić | E-MAIL : majkic_r@yahoo.de
ADRESA : germany
POGRMEČKO MJESTO : gudavac
UTISCI : očigledno je da nam nedostaju naša ognjišta, naša sela i seoska prela... drago mi je što mogu na ovaj način da pozdravim sve GRMEČLIJE a posebno moje GUDOVČANE *rada*

 
26. mart 2006
 

Ime PREZIME : Serbula Zora | E-MAIL : SerbulaZora@hotmail.com
ADRESA : Holandija
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana
UTISCI : Mnogo sam se obradovala kad sam otkrila websajt o našem Podgrmečju.
Bez obzira što živim daleko moje srce je jos uvjek pod Grmeč planinom u mojoj Smoljani.
Pozdravljam sve smoljance,i svih se rado sjećam. Zora

 
25. mart 2006
 

Ime PREZIME : Larisa, Marko Bursać | E-MAIL : larisabursac@msn.com
ADRESA : Njemačka
POGRMEČKO MJESTO : Doljani
UTISCI : Puno pohvala za vas sajt .. Ovim putem bih pozdravila sve drage Krajišnike .. naročito Bursaće i Balaće... U željama nisam bas skromna pa ih ne bi dodavala :-)

23. mart 2006
 

Ime PREZIME : Milan Bulajić | E-MAIL : mbulajic@teol.net
ADRESA : Derventa
POGRMEČKO MJESTO : Brestovac
UTISCI : Pozdrav za sve brestovčane. Želio bih da stavite malo slika od sela Brestovac.

 

Ime PREZIME : Škorić Snježana | E-MAIL : sneguljica@uboot.com
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana
UTISCI : Sajt je jedan od naj naj-samo napred.

 
22. mart 2006
 

Ime PREZIME : Mira Trninić | E-MAIL :
ADRESA : Canada
POGRMEČKO MJESTO : Janjila-Bravsko
UTISCI : Pozdrav Grmeclijama a posebno mojim PEĆANCIMA!

 
20. mart 2006
 

Ime PREZIME : Vojislav Dmitrović | E-MAIL : vdmitrovic2001@yahoo.ca
ADRESA : Canada
POGRMEČKO MJESTO : Ribnik
UTISCI : Pozdrav školskim drugarima koji su završili šumarsko -tehničku 89 D42 javite se. I naravno pozdrav svim krajišnicima.

 

Ime PREZIME : Momčilović Milan | E-MAIL : milanslavica@wanadoo.fr
ADRESA : Pariz
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Puno pozdrava od milana svima krnjeuŠanima. idem za krnjeušu 09/04/2006 ,da li ima snijega?

 
19. mart 2006
 

Ime PREZIME : SLOBODAN ZEC | E-MAIL : zecboban@aol.com
ADRESA : USA
POGRMEČKO MJESTO : Vrtoče
UTISCI :

 
18. mart 2006
 

Ime PREZIME : Željko Latković | E-MAIL : analatkovic@yahoo.com
ADRESA : Kikinda
POGRMEČKO MJESTO : Vođenica-Bosanski Petrovac
UTISCI : Puno pozdrava svim VOĐENČANIMA! Sajt je super! Javite se zemljaci! Vidimo se u kafani "DIVNA"!

 

Ime PREZIME : Nenad Jakšić | E-MAIL : nenad.jaksic@srmagroup.com
ADRESA : Zemun
POGRMEČKO MJESTO : BRAVSKO
UTISCI : Želio bih da pozdravim celokupnu ideju i tim koji je učestvovao u izradi sajta i naravno veliki pozdrav svim GRMEČLIJAMA.

17. mart 2006
 

Ime PREZIME : ŠKORIĆ DRAGOLJUB | E-MAIL : krajisnik83@uboot.com
ADRESA : banjaluka
POGRMEČKO MJESTO : d.lohovo---smoljana
UTISCI : Htjeo bi da pozdravim autora ovog sajta kao i sve moje zemljake širom ove zemaljske kugle.jer nas ima svugdje, a ovaj sajt je idealno mjsto da se stare veze spoje..pozdrav svim grmečlijama

 

Ime PREZIME : obradović nikola | E-MAIL : nik71092@hotmail.com
ADRESA : malmö sweden
POGRMEČKO MJESTO : risovac / krnjeuša
UTISCI : puno pozdrava svim risovčanima i krnjeuščanima od familije obradović iz malmö-a i veliki poz mom školskom želji radoševicu i rođaku bani u beogradu.

 
16. mart 2006
 

Ime PREZIME : DANICA ŠKORIĆ | E-MAIL : krajisnik83@uboot.com
ADRESA : banjaluka
POGRMEČKO MJESTO : SMOLJANA
UTISCI : Drago mi je sto postoji ovakav sajt gdje se može upoznati mnogo ljudi sa naših krajeva. Zahvalila bi se tvorcu ovog sajta. Pozdrav svim mojim grmečlijama.

 

Ime PREZIME : alen podvršnik | E-MAIL : cukose@gmail.com
ADRESA : polzela-slovenija
POGRMEČKO MJESTO : tarbučki do
UTISCI : pozdrav za sviju stupar rodbinu iz tarbučki dola i krnjeuše.pozdrav i za familiju ercega najviše za maju mila saru i curu nikolinu.ako jeste ovo pročitali i da znate osobe vas molim da jim pošaljete pozdrav od mene.

 
15. mart 2006
 

Ime PREZIME : Dragan Marinković | E-MAIL : Dragan3108@aol.com
ADRESA : München
POGRMEČKO MJESTO : Kopjenica
UTISCI : Pozdrav svim Krajišnicima.

 

Ime PREZIME : Bauk Saša | E-MAIL : bauk@blic.net
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Drvar
UTISCI : Pozdrav zemljacima i evo saljem vam link na kojem možete vidjeti slike sa vrha Klekovače. SFOR se povukao i sad se može skroz na vrh.

 
14. mart 2006
 

Ime PREZIME : Željana Šljivar | E-MAIL : glatinovic@panline.net
ADRESA : Kikinda
POGRMEČKO MJESTO : Petrovac
UTISCI : Drago mi je što postoji ovaj sajt i samo tako nastavite. Pozdrav svim petrovčanima i željela bih da se javi neko iz čaršije.

13. mart 2006
 

Ime PREZIME : Mile Raca | E-MAIL : Mile.Raca@rns-nis.co.yu
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Sanica-Tarbuci
UTISCI : Sajt je dobro koncipiran, ali ga svakako treba još obogatiti. Pozdrav svim mojim saničanima ma gde bili.

 
12. mart 2006
 

Ime PREZIME : MIEBS MILKICA | E-MAIL : nc-miebsma@netcologne.de
ADRESA : FRECHEN-KÖLN
POGRMEČKO MJESTO : FAJTOVCI
UTISCI : POZDRAV ZA SVE PODGRMEČLIJE. SUPER STRANA.

 
11. mart 2006
 

Ime PREZIME : Nenad Dj. Zorić | E-MAIL : nenadnex@gmail.com
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Veliki pozdrav mojim zemljacima. E da mi je bar jedno naše brdo ovdje, jer ne bijeli se snijeg i ne grije sunce, kao što pod Željeznikom.

 
9. mart 2006
 

Ime PREZIME : DRAGAN KOVAČEVIĆ DEBA | E-MAIL : dragan.kovacevic@rzs.rs.ba
ADRESA : Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Petrovac
UTISCI : Super, pozdrav svima. Ko me zna i ko želi neka se javi

 

Ime PREZIME : Edo | E-MAIL : mojamahala@hotmail.com
ADRESA : Canada
POGRMEČKO MJESTO : Sanica
UTISCI : Srećan 8.mart svim ženama iz mog mjesta a i naše BiH.

 

Ime PREZIME : Mirko Miladinović | E-MAIL : mirkomiladinovic@hotmail.com
ADRESA : Canada
POGRMEČKO MJESTO : Srednji Busević
UTISCI : Odlična web stranica.

 
8. mart 2006
 

Ime PREZIME : Milorad Radić (MIĆKO) | E-MAIL : mare3@neobee.net
ADRESA : veternik
POGRMEČKO MJESTO : kljevci
UTISCI : POZDRAV ZA SVE OD MIĆKA.

 

Ime PREZIME : Knezevic Đorđe | E-MAIL : knezevicdjordje2003@yahoo.co.uk
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Pozdrav za sve moje Krnjeuščane.

7. mart 2006
 

Ime PREZIME : Vranjković Duda | E-MAIL : vdanijela@teamnet.ws
ADRESA : Vrbas, SCG
POGRMEČKO MJESTO : Gornja Sanica
UTISCI : Veliki pozdrav za sve krajišnike, a posebno pozdravljam naše drage saničane. Javite nam se. Živi bili !!!

 

Ime PREZIME : DUŠKO KOVAČEVIĆ | E-MAIL : aptivaibmkov@hotmail.com
ADRESA : Beč
POGRMEČKO MJESTO : SANSKI MOST, DABAR, HUSIMOVCI
UTISCI : POZDRAV SVIM KRAJIŠNICIMA ŠIROM SVIJETA MA GDJE BILI ŽIVI BILI

 

Ime PREZIME : Danijel Ćurguz | E-MAIL : curguzd@yahoo.com
ADRESA : Ljubija
POGRMEČKO MJESTO : Hašani
UTISCI : mnogo dobro!

 

Ime PREZIME : Danijela Popović | E-MAIL : dada_golob@yahoo.com
ADRESA : Ljubljana
POGRMEČKO MJESTO : Drvar
UTISCI : webmasteru svaka čast, stranica je super ;) Pozdrav svima

 
6. mart 2006
 

Ime PREZIME : Milorad Latinović | E-MAIL : latinovici@ptt.yu
ADRESA : Elemir; Zrenjanin
POGRMEČKO MJESTO : Janjila; Petrovac
UTISCI : Super je stranica ,ima svašta da se pokaže kolegama koji nisu bili pod grmečom. Srećan 8 mart svim podgrmečkim devojkama i ženama!

 

Ime PREZIME : MOMČILOVIĆ MILAN | E-MAIL : milanslavica@wanadoo.fr
ADRESA : Pariz, Francuska
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Puno pozdrava vam želi porodica Momčilović. Ko me zna može da mi napiše poruku

 

Ime PREZIME : Željko Radošević | E-MAIL : zeljkorado@sezampro.co.yu
ADRESA : BEOGRAD
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : SVIM ŽENAMA OVOG SVIJETA SRETAN 8 MART.

 

Ime PREZIME : Ceca Stupar | E-MAIL : ceca_stupar@hotmail.com
ADRESA : Australia
POGRMEČKO MJESTO : Gornja Sanica
UTISCI : Odlična stranica. POzdrav za Saničane i prijatelje iz OS "IORBJ-je"

 
5. mart 2006
 

Ime PREZIME : Vera Kantar | E-MAIL : a-stojanovic@bluewin.ch
ADRESA : Pfäffikon, CH
POGRMEČKO MJESTO : Risovac
UTISCI : Pozdrav za Željka Radoševica i Sinišu Šijana, poznata imena, čini mi se da ih se sjećam i naravno, pozdrav za sve naše kraišnike, posebno sela oko Krnjeuše.
Web sajt je urađen perfekt,svaka čast. Ali mi nećete vjerovati da je Krnjeuša najlepše selo u cjeloj BiH. Neverovatno ali istinito.

4. mart 2006
 

Ime PREZIME : Radulović Milorad | E-MAIL : milorad@mail.austria.com
ADRESA : Vorarlberg, Austrija
POGRMEČKO MJESTO : Bravsko
UTISCI : Oduševilo me što mogu vidjeti rodni kraj iako sam daleko od njega! Pozdrav za sve a posebno za one koji me poznaju i žive sada u Bravsku!!

 

Ime PREZIME : mirsad | E-MAIL : mirsad.ramic@bostream.nu
ADRESA : sweden
POGRMEČKO MJESTO : bos.petrovac
UTISCI : super.

 

Ime PREZIME : Ermin Sadić | E-MAIL : ermins@gmail.com
ADRESA : New Zealand
POGRMEČKO MJESTO : Očevo mjesto Gornja Sanica
UTISCI : Profesionalono urađen web-site. Sve pohvale od mene.

 

Ime PREZIME : Sveto Cvijić | E-MAIL : zarenoperce@hotmail.com
ADRESA : Canada
POGRMEČKO MJESTO : Kopjenica
UTISCI : Pozdrav za sve ključane i ostale iz okolnih mjesta (BRAVSKARE CRKVENČANE SANIČANE RIBNIČANE I OSTALE...)

 
3. mart 2006
 

Ime PREZIME : Boris Latinović | E-MAIL : boris_kg21@yahoo.com
ADRESA : Prijedor i Banja Luka
POGRMEČKO MJESTO : Kolunić
UTISCI : Sajt je FENOMENALAN, pruža mnostvo kvalitetnih i zanimljivih informacija! Samo tako nastavite...

 

Ime PREZIME : Miodrag D. | E-MAIL : tajajadra@hotmail.com
ADRESA : Florida
POGRMEČKO MJESTO : Ključ, Srnetica, Crkveno.. Sve...
UTISCI : Ideja sajta je odlična. Postoji nekoliko činjenica koje su pogrešno prezentovane, formulisane i na webmasteru je da to ispravi. Rad sam poslati par slika sa čuvenih " Susreta na Sani" sa šampionskim skokovima braće Talić, Sime Lekića i ostalih...

 
2. mart 2006
 

Ime PREZIME : RADOŠEVIĆ ŽELJKO | E-MAIL : zeljkorado@sezampro.co.yu
ADRESA : BEOGRAD
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : POZDRAV ZA SVE GRMEČLIJE.

 
 
februar 2006
 
27. februar 2006
 

Ime PREZIME : Dragana Zorić | E-MAIL : dbzoric@yahoo.com
ADRESA : Rijeka
POGRMEČKO MJESTO : Krnja Jela
UTISCI : Pozdrav svima gdje god bili.

 

Ime PREZIME : Dženan Hujić | E-MAIL : sine.causa@gmail.com
ADRESA : Hadžići
POGRMEČKO MJESTO : Bosanski Petrovac
UTISCI : Evocirao sam uspomene na jedan period u svom životu koji sam proveo u tom kraju. U svakom slučaju, vrijedno pohvale.

 
24. februar 2006
 

Ime PREZIME : Dragan Stupar | E-MAIL : stupar draganv@hotmail.com
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : selo Kljevci
UTISCI : Pozdrav za sve Kljevčane

 
23. februar 2006
 

Ime PREZIME : Omer Mujakić | E-MAIL : mujakic@sharp.nl
ADRESA : Holland
POGRMEČKO MJESTO :
UTISCI : Pozdrav svim skolskim kolegama koji su pohadali srednju skolu u Bihacu i onima koji su stanovali u Bihacu u (muskom) dackom domu. Generacija (1985-1989) Je li neko poznaje Lubenicu Milana i Radenovic Biljanu? Neka se javi!!

21. februar 2006
 

Ime PREZIME : Branislav Popović | E-MAIL : tehnopro@kbcnet.co.yu
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Vrtoče i Prkosi
UTISCI : Odlično oganizovan i dizajniran sajt koji će, nadam se, dati nove ideje za povezivanje ljudi iz celog sveta koji su poreklom iz ovog kraja.

 
20. februar 2006
 

Ime PREZIME : Nedeljko Latinović | E-MAIL : nlatin@cg.yu
ADRESA : Podgorica
POGRMEČKO MJESTO : Vrtoče
UTISCI : Pozdrav posjetiocima ovog sajta

 
19. februar 2006
 

Ime PREZIME : Vid Majstorović | E-MAIL : mare.majstor@gmail.com
ADRESA : Slovenija
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana
UTISCI : Hvala tvorcu ovog divnog sajta i pozdrav svim grmečlijama.

 

Ime PREZIME : Đukić Branko | E-MAIL : dbranko@gmx.net
ADRESA : TAMO DALEKO
POGRMEČKO MJESTO : IZVOR
UTISCI : Pozdrav za sve Saničane.

 
15. februar 2006
 

Ime PREZIME : Zoran Marković | E-MAIL : themarkovichomes@shaw.ce
ADRESA : Vancouver, Kanada
POGRMEČKO MJESTO : Jasenica, Hašani
UTISCI : Želeo bih da saznam za svoje predratne prijatelje , svojevremeno kolege na Šumarskom Fakultetu u Sarajevu Zavišić Rajka iz Jasenice i Babić Đuru iz Hašana.
Unapred Zahvalan.

 

Ime PREZIME : RADOŠEVIĆ ŽELJKO | E-MAIL : zeljkorado@sezampro.co.yu
ADRESA : BEOGRAD
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : POZDRAV

 
14. februar 2006
 

Ime PREZIME : Zdravko Samardzija | E-MAIL : zdravkosamardzija@hotmail.com
ADRESA : Banjaluka
POGRMEČKO MJESTO : sve
UTISCI : Svaka cast za stranicama o legendarnom CIRI. Kao i sve drugo na ovom sajtu tema je briljantno obradjena i jos bolje graficki uradjena. Nista drugo do KAPA DOLE! Pozdrav timu webmastera!

 

Ime PREZIME : Dragan Ivanić | E-MAIL : drivanic@yahoo.com
ADRESA : Vršac - SCG
POGRMEČKO MJESTO : Vođenica-Petrovac
UTISCI : Pozdravljam sve posetioce sajta o kome mogu reći sve najbolje.

13. februar 2006
 

Ime PREZIME : Vladimir Banjac | E-MAIL : banjacvl@eunet.yu
ADRESA : Beograd
POGRMEČKO MJESTO : Pištanica
UTISCI : Pozdrav svim saničanima

 
12. februar 2006
 

Ime PREZIME : RADOVAN | E-MAIL : radovan75@sbcglobal.net
ADRESA : USA
POGRMEČKO MJESTO : GORNJA SANICA
UTISCI : Websajt vam je super samo nastavite danje sa sto vise informacija.

 
11. februar 2006
 

Ime PREZIME : Bane Obradović | E-MAIL : Bann@eunet.yu
ADRESA : Zemun
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Pozdrav svima. Eto samo da se javim da sam prisutan na sajtu.

 

Ime PREZIME : Kecman Milenko | E-MAIL : borkak@sezampro.yu
ADRESA : Beograd-SCG
POGRMEČKO MJESTO : Bravsko-Bosanski Petrovac
UTISCI : Drago mi je što sam našao ovaj sajt i što mogu sa drugima da kontaktiram naročito Bravskarima. Ako želite da kontaktirate samnom pišite mi. Pozdrav za Bravskare od Milenka Kecmana :)

 

Ime PREZIME : Kljajić Stojan | E-MAIL : Kljaja82@.web
ADRESA : Njemačka
POGRMEČKO MJESTO : Krupa na Uni (Gornji Bušević)
UTISCI :

 

Ime PREZIME : NADA I RADE RAJIĆ | E-MAIL :
ADRESA : DONJI LAPAC-OBRENOVAC
POGRMEČKO MJESTO :
UTISCI : POZDRAV SVIM GRMEČLIJAMA A POSEBNO NASIM LIČANIMA

 

Ime PREZIME : Daliborka [Novković] Ožegović | E-MAIL : daliborka2@msn.com
ADRESA : Austrija Linz
POGRMEČKO MJESTO : Bravsko, Ključ
UTISCI : Slučajno sam našla ovu stranicu, nije loša, ako neko želi stupiti u kontakt neka se javi. pozdrav svima koji me poznaju

9. februar 2006
 

Ime PREZIME : STANKOVIĆ (DUŠANA) MIHAJLO I DUŠICA | E-MAIL : miso82@teol.net
ADRESA : Derventa
POGRMEČKO MJESTO : Kapljuh - Petrovac
UTISCI : Svaka vam čast za ovu stranicu. Ovakvo nešto je našem kraju veoma falilo. Svi zainteresovani sa petrovačke regije neka nam se jave. Pozdrav svim našim zemljacima ma gdje se oni nalazili.

 
8. februar 2006
 

Ime PREZIME : JOVICA GRBIĆ | E-MAIL : jole@teol.net
ADRESA : B.LUKA
POGRMEČKO MJESTO : GRADINA-KRNJA JELA-SMOLJANA
UTISCI : VELIKI POZDRAV SVIM POSJETIOCIMA STRANICE A POSEBNO SLAVI MRĐI VELIKO HVALA NA SMOLJANSIM SLIKAMA.
LIJEPO JE VIDJETI SMOLJANSKU CRKVU I SMOLJANSKO POLJE SA RISOVACOM U POZADINI!

 
6. februar 2006
 

Ime PREZIME : Ranko RACA | E-MAIL : raca@ni.sbb.co.yu
ADRESA : NIŠ
POGRMEČKO MJESTO : Gornja Sanica
UTISCI : POZDRAV SVIM SANIČANIMA,(PA I ŠIRE), MA GDE BILI I MA KAKO SE ZVALI. DUDA, JAVI SE. Poseban pozdrav za drugarice iz zajedničke školske klupe OŠ "IORBJ-e" -Zdravku i Fatimu.

 

Ime PREZIME : RADOŠEVIĆ ŽELJKO | E-MAIL : zeljkorado@sezampro.co.yu
ADRESA : BEOGRAD
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : POZDRAV

5. februar 2006
 

Ime PREZIME : Šijan Siniša | E-MAIL : sinsi_cino@yahoo.com
ADRESA : Krnjeuša
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša-Risovac
UTISCI : Pozdrav iz srca Grmeča; Ćino, Zoka Borko, Goran & co

 
4. februar 2006
 

Ime PREZIME : Dalibor Gaćeša GADALI | E-MAIL : gadali@blic. net
ADRESA : Banja Luka Zalužani - Kuljani
POGRMEČKO MJESTO : Vrtoče
UTISCI : Zaista neočekivan prizor, koji me je slučajno doveo do vašeg zaista lijepog sajta. Veoma mi je drago što ima neko ko se trudi da održi komunikaciju na prostorima Grmečke regije. Zatom,vjerujem u vašu već afirmisanu osobitost koja će i narednih godina održati ovu veoma interesantnu stranicu na Internetu. S toga, želim vam sretan rad, uspješnu budućnost i niz novih dogodovština, interesantnih za nas mlade ljude koji volimo PODGRMEČJE.

 

Ime PREZIME : smaila | E-MAIL :
ADRESA : Amerika
POGRMEČKO MJESTO : Gornji Budelj
UTISCI : Pozdrav svim mojim sančanima a najviše budeljanima

3. februar 2006
 

Ime PREZIME : Slobodan Milanović | E-MAIL : slobo.m@freenet.de
ADRESA : Berlin
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša, Salati, Kačarova Dolina, Čaršija
UTISCI : Već sam se javljao u knjizi gostiju.
Ja sam sa 12 godina napustio rodno mesto ali evo sada sa 58 skoro svaki dan posećujem ove podgrmečke stranice. Do 1989 redovno sam posećivao Krnjeušu ali od tada više ne. Voleo bi opet otići ali ali ali ... i tako u nedogled. Imam rodbine, ali opet ali i tako život prolazi ostajte u miru i naka vas prati sreća bilo gde da ste.

 

Ime PREZIME : Zdravko Samardzija | E-MAIL : zdravkosamardzija@hotmail.com
ADRESA : Banjaluka
POGRMEČKO MJESTO : Sve
UTISCI : Na temu o uskotracnoj pruzi preporucio bi sajt www.drinic.rs.ba i stranicu SRNETICA

 
2. februar 2006
 

Ime PREZIME : MARCETA/CLASSEN/DUSKA | E-MAIL : klauspm@t-online.de
ADRESA : KÖLN/NJEMACKA
POGRMEČKO MJESTO : HAŠANI - BOS. KRUPA
UTISCI : LIJEPO JE SJETITI SE USPOMENA. OD NJIH ZIVIMO. POZDRAV ZA SVE PODGRMECLIJE

 
1. februar 2006
 

Ime PREZIME : Nenad Zorić | E-MAIL : nenadnex@gmail.com
ADRESA : Novi Sad
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : Mnogo mi je drago što se i naš kraj modernizuje,
i na neki način je i ovaj sajt dokaz.
Iako ne vidim mnogo naših zemljaka
koji i dalje imaju tu sreću da žive na svom ognjištu.
NADAM SE DA ĆE I NJIH BITI TU VIŠE.
Pozdrav mojim Krnjeuščanima, koji su tamo, pod Željeznikom
i svim grmečlijama, golubijeg srca...
Ima li snijega sad na našoj Becinici... ?

 

Ime PREZIME : Zoran Banjac | E-MAIL : crazy.boy@email.si
ADRESA : Slovenija
POGRMEČKO MJESTO : Krupa na Uni (G.Bušević)
UTISCI : javite se braćo!

 
 
januar 2006
 
31. januar 2006
 

Ime PREZIME : Zdravko Jež | E-MAIL : zdravkojez@siol.net
ADRESA : Slovenija
POGRMEČKO MJESTO : Zalin - B.Krupa
UTISCI : samo tako i napred i bice bolje

 
28. januar 2006
 

Ime PREZIME : Dragoslav Mrđa -Mrki | E-MAIL : mrki1@teol.net
ADRESA : Derventa
POGRMEČKO MJESTO : Smoljana
UTISCI : Pozdrav svim Smoljancima, a posebno lovcima.

 
25. januar 2006
 

Ime PREZIME : Zoran Branković | E-MAIL : zoranicb@yahoo.com
ADRESA : Chicago
POGRMEČKO MJESTO : Krnja Jela
UTISCI : Pozdrav svima koliko vas ima.

22. januar 2006
 

Ime PREZIME : Bane Obradović | E-MAIL : Bann@eunet.yu
ADRESA : Zemun
POGRMEČKO MJESTO : Krnjeuša
UTISCI : Pozdrav svima.

 
21. januar 2006
 

Ime PREZIME : Gordana Obradović | E-MAIL : repac@sbcglobal.net
ADRESA : usa
POGRMEČKO MJESTO : Sanica
UTISCI : Pozdrav mojim saničanima ma gdje bili od goce.

 
18. januar 2006
 

Ime PREZIME : Vranjković Dušan (Duda) | E-MAIL : vdanijela@teamnet.ws
ADRESA : Vrbas
POGRMEČKO MJESTO : Gornja Sanica
UTISCI : Pozdrav svim saničanima!

 
17. januar 2006
 

Ime PREZIME : DRAGANA SOLOMUN - PROTIĆ | E-MAIL : dsolomun@hotmail.com
ADRESA : Banjaluka
POGRMEČKO MJESTO : Bravsko, Bosanski Petrovac
UTISCI : Ćao svima!
Jako mi je drago što putem interneta možemo da komuniciramo i da naš kraj Podgrmeč može da živi na ovaj način. Pozdrav svima i neka se jave svi koji žele i mogu.

 

Ime PREZIME : Igor Babić | E-MAIL : bi2002yu@msn.com
ADRESA : Zrenjanin, SCG
POGRMEČKO MJESTO : Bravsko - Bos.Petrovac
UTISCI : Sretne Božićne i Novogodišnje praznike želim svim GRMEČLIJAMA, posebno BRAVSKARIMA i PETROVČANIMA!!!

 
15. januar 2006
 

Ime PREZIME : ŽELJKO RADOŠEVIĆ | E-MAIL : zeljkorado@sezampro.co.yu
ADRESA : BEOGRAD
POGRMEČKO MJESTO : KRNJEUŠA
UTISCI : POZDRAV ZA KRNJEUŠČANE ŠIROM SVIJETA.

 

Ime PREZIME : Nada Opačić | E-MAIL : nada-opacic@freenet.de
ADRESA : Njemačka
POGRMEČKO MJESTO : Bosanska krupa-Gudavac
UTISCI : Puno pozdrava svim krupljanima generacija 1956.....ako me neko poznaje nek se javi na moju email adressu!

14. januar 2006
 

Ime PREZIME : MILORAD RADIĆ | E-MAIL : mare3@neobee.net
ADRESA : N.SAD
POGRMEČKO MJESTO : KLJEVCI
UTISCI : Puno pozdrava za sve GRMEČLIJE.

 

Ime PREZIME : Milovan Kovačević | E-MAIL :
ADRESA : Bijeljina
POGRMEČKO MJESTO : Vođenica, Bosanski Petrovac
UTISCI : Nek je vina puna čaša srećna nek je srpska naša , slavila se u vremena davna naša prava SRBSKA PRAVOSLAVNA.

 
13. januar 2006
 

Ime PREZIME : Željko Ivanković | E-MAIL : zeljko1954@hotmail.com
ADRESA : Geelong Australija
POGRMEČKO MJESTO : Srnetica
UTISCI : Pozdrav svima a posebno srnetičanima.

 
12. januar 2006
 

Ime PREZIME : Željko Marčeta | E-MAIL : m.zeljko@hispeed.ch
ADRESA : Zürich/Švajcarska
POGRMEČKO MJESTO : Bosanska Krupa
UTISCI : Nadam se da će broj gostiju na sajtu povećati i da ćemo time dokazati, da ma gdje bili srce ostaje u Krajini!

 
10. januar 2006
 

Ime PREZIME : Aida | E-MAIL : aidalvc@msn.com
ADRESA : New York
POGRMEČKO MJESTO : Donja Sanica
UTISCI : Puno pozdrava mojim dragim Saničanima i sretna Nova Godina svima.

 

Ime PREZIME : Dejan | E-MAIL : dejangrbic@graffiti.net
ADRESA :
POGRMEČKO MJESTO : Sanica
UTISCI : Puno pozdrava svim Krajišnicima.

 
6. januar 2006
 

Ime PREZIME : Slavica /Adamović/ Jeličić | E-MAIL : gradnjayemun@absolutok.net
ADRESA : Beograd-Obrenovac
POGRMEČKO MJESTO : Vranovina-Porići
UTISCI : GRMEČLIJE SRECNA I USPJEŠNA 2006.
GODINA, A PRAVOSLAVNOM ŽIVLJU SREĆNI BOŽIĆNI PRAZNICI, HRISTOS SE RODI !

5. januar 2006
 

Ime PREZIME : Edo | E-MAIL : edo_harambasic@yahoo.com
ADRESA : Canada
POGRMEČKO MJESTO : Sanica
UTISCI : Sve najljepše u Novoj 2006 godini
mojim Saničanima,a Gordani Obradović takođe mislim da se poznajemo; javi se Goco!

 
4. januar 2006
 

Ime PREZIME : Dušan Drljača | E-MAIL : dusan.drljaca@inet.hr
ADRESA : Zagreb
POGRMEČKO MJESTO : Jasenica, Opsine
UTISCI : Dragi prijatelji,
i kada mislite da ste ispunili snove nemojte ih prestati sanjati.
Znajte da prvi korak uvijek određuje smjer kojim ćemo se kretati. Neka prvi korak u 2006., ako je moguće i ima se želje, bude usmjeren Grmeču i ognjištu (najčešće, zgarištu). Nemajte straha, pa snovi vas (nas) "nose".

 

Ime PREZIME : DJUMIĆ MILENKO | E-MAIL : DJUMAr@EUNET.YU
ADRESA : BEOGRAD - SRBIJA
POGRMEČKO MJESTO : SUVAJA - PETROVAC
UTISCI : SREĆNI PRAZNICI

 
2. januar 2006
 

Ime PREZIME : Dijana Adamović Grubor | E-MAIL : dianagrubor@yahoo.ca
ADRESA : Kanada
POGRMEČKO MJESTO : Petrovac
UTISCI : Srećne Božićne i Novogodišnje praznike svim posjetiocima sajta.

 
1. januar 2006
 

Ime PREZIME : Zdravko Samardžija | E-MAIL : zdravkosamardzija@hotmail.com
ADRESA : Banjaluka
POGRMEČKO MJESTO : DRINIĆ i BUKOVAČA
UTISCI : Sretnu Novu 2006. Godinu želim svim KRAJIŠNICIMA i da nam ovaj ubjedljivo nabolji krajiški sajt bude još bolji.

 

Ime PREZIME : Gordana Obradović | E-MAIL : repac@sbcglobal.net
ADRESA : USA
POGRMEČKO MJESTO : Gornja Sanica
UTISCI : Mojim grmečlijama mnogo srece zdravlja i veselja u Novoj 2006 i sretan Božić. Hristos se rodi - Vaistinu se rodi! sretno od GORDANE

 
 
Upisati se u podgrmečku knjigu gostiju
 

Copyright © 2005 - 2008 www.grmec.com - Sva prava zadržana